1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Закарпатський ФК "Минай" здолав місцевий «Земплін» у Міхаловце

15.11.2019 17:58 Спорт

ФК «Минай» на виїзді здолав 9-ту команду чемпіонату Словаччини.

ФК «Минай» на виїзді здолав 9-ту команду чемпіонату Словаччини.

Команда грала експериментальним складом – можливість пограти отримали ті гравці, які не мали багато ігрової практики у матчах Першої ліги. Тим не менше, «минайці» навіть у такому складі демонстрували непоганий футбол.

На в’язкому полі у Михаловце тренерський штаб «Минаю» вирішив побудувати гру від оборони та у розрахунку на швидкі атаки – позиційний футбол в таких умовах будувати було важкувато.

І це принесло результат. У другому таймі півзахисники закарпатців робили чіткі передачі за спини словацьким захисникам і це виводило форвардів практично «1 в 1». Так, на 55-ій хвилині такий момент реалізував Олексій Шпак після передачі Антона Кічи, а на 72-ій Олександр Глагола заробив пенальті. Він же заробив, він же його і реалізував.

У такий спосіб «Минай» ще не раз турбував ворота господарів, проте більше забити не вдалося. Були моменти і у «Земпліна», проте закарпатці зуміли дуже непогано відпрацювати в обороні. Між іншим, другий поспіль матч, який наші хлопці відіграли на нуль. У воротах себе непогано проявив Андрій Черепко, який зберігав ворота «сухими» 75 хвилин, а пізніше його замінив Артем Кулініч.

Загалом цей матч дав чимало корисної інформації для тренерського штабу. Зокрема, була можливість варіювати ігрові схеми. Так, у першому таймі «Минай» грав за схемою 4-2-3-1, у другому – 4-3-3. Також була можливість перевірити стан та можливості практично всіх гравців нашої команди.

Цього ж дня команда повернулася додому і вже найближчим часом відправиться в Одесу – на гру 18 туру Першої ліги проти «Чорноморця».

 «Минай» - «Земплін» 2:0

Голи: Шпак, 55 (1:0), Глагола, 72 (2:0), повідомив Інформаційний департамент ФК «Минай».

Нагадаємо, закарпатці вдало виступили на Національному Кубку України за версією карате WKC.

Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)
Читайте на ГК:Знайомство, пістолет, постріли та удушення: романтична зустріч закінчилася вбивством (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:“Таксі” за 11000 зелених: деталі гучного затримання на Закарпатті (ФОТО)