1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Мукачівець Сергій Перевозніков переміг на Всеукраїнських змаганнях з легкоатлетичних метань

12.11.2019 11:52 Спорт

Вже другий рік поспіль на базі СОК ДЮСШ було проведено Всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань пам'яті Заслуженого тренера України Євгена Сюча «Чотири оберти Сюча».

Вже другий рік поспіль на базі СОК ДЮСШ було проведено Всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань пам'яті Заслуженого тренера України Євгена Сюча «Чотири оберти Сюча».

Уродженець Мукачівщини, закінчив Мукачівський кооперативний технікум, потім продовжив навчання у м.Львові.

Він був першим у світі тренером, який запровадив метання молоту з чотирьох обертів, що значною мірою сприяло підвищенню результатів. Понад 150 легкоатлетів-метальників завітали до нашого міста. Почесним гостем змагань була донька відомого тренера Анна Сюч.

На церемонії відкриття були присутні головний тренер з легкоатлетичних метань Максим Островський, старший тренер збірної України, мукачівець Ярослав Чмир та головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту Володимир Уліганець.

Зрозуміло, що найбільшу увагу приділяли метанню молота. Приємно, що переможцем цих змагань став мукачівець Сергій Перевозніков – учень МПАЛ ім.Данканича. Молот, випущений його рукою, пролетів 66м 2 см.

Слід відзначити, що на чемпіонаті світу, який відбувався в столиці Катару м.Доха, Сергій показав результат 72 м і посів 16 місце.
Ужгородець Богдан Граб метнув спис на 57м 20 см і посів 4 місце.

Серед дівчат молодшого віку в змаганнях прийняла участь учениця ЗОШ №20, вихованка СОК ДЮСШ м.Мукачева Наталія Сарай, яка стала шостою у штовханні ядра.

Нагадаємо, закарпатські кікбоксери здобули 24 медалі на Чемпіонаті Словацької ліги.

Читайте на ГК:На Закарпатті зацвіло рідкісне в Україні весняне диво (ФОТО)
Читайте на ГК:Небезпечні пожежі на Закарпатті: рятувальники відвернули велику біду (ФОТО)
Читайте на ГК:Зберігали зброю та вибухівку: на Закарпатті обрали запобіжні заходи двом чоловікам (ФОТО)