1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородський «Минай» на своєму полі гратиме проти МФК «Миколаїв»

08.11.2019 13:33 Спорт

Завтра, 9 листопада (початок гри о 14:00), закарпатська команда зіграє свою 9 домашню гру в Першій лізі. Суперник – 12-та команда чемпіонату МФК «Миколаїв».

Завтра, 9 листопада (початок гри о 14:00), закарпатська команда зіграє свою 9 домашню гру в Першій лізі. Суперник – 12-та команда чемпіонату МФК «Миколаїв».

Це буде передостання домашня гра нашого клубу перед довгою зимовою перервою. І це перша причина, чому закарпатці мають відвідати цей поєдинок. Друга – опонент у цьому матчі буде грати, розуміючи, що «втрачати нічого». «Миколаїв» – клуб, який ставив перед собою у цьому сезоні амбітні цілі – вихід в УПЛ або бути серед лідерів. Але вже зараз очевидно, що першу половину сезону можна назвати провальною для «корабелів».

Команда потрапила у кризу, яка триває досі. Вони програли 7 з 16 матчів і здобули лише 4 перемоги. Таким чином, «корабелів» відділяє від зони стикових матчів за право залишитися у Першій лізі всього 3 очки. Не на такий старт розраховували у Миколаєві перед початком сезону.

Не вражає команда і грою на виїзді: з 9 матчів 5 програли і лише 1 виграли – ще у першому турі чемпіонату. Подібний стан справ призвів до відставки головного тренера Сергія Шищенка. У відставку пішов і його помічник, екс-головний тренер «Минаю» Микола Гібалюк.

Новий наставник, Юрій Чаус, поки не надто виправляє ситуацію – за його керівництва «Миколаїв» здобув лише нічию у Запоріжжі, переміг вдома «Черкащину» та поступився на своєму стадіоні «Горняк-Спорту».

Проте навіть за таких обставин на «минайців» очікує складний матч. Навряд «корабели» захочуть опускатися у таблиці ще нижче, тому у цьому матчі вони будуть робити все для здобуття очок. А такі суперники – досить небезпечні.

Варто відзначити, що «Минай» з «Миколаєвом» вже грав двічі в офіційних матчах. Спочатку в 1/16 Кубку України, де закарпатці перемогли 3:1, а потім у першому колі Першої ліги, де була зафіксована нічия 1:1. Грали команди два роки тому і товариський матч на засніженому «Камелоті» (поєдинок завершився перемогою миколаївців з рахунком 1:3).

Очевидно наша команда захоче повторити кубковий поєдинок річної давності та здобути очки, які допоможуть в боротьбі за лідерство у Першій лізі, повідомив Інформаціний департамент ФК «Минай».

Нагадаємо, на Міжгірщині організують Забіг героїв.

Читайте на ГК:Закарпатець отримав реальний термін за ґратами: відомо, що накоїв
Читайте на ГК:Весняне диво на Закарпатті: каштани зацвіли в одному з регіонів області (ФОТО)
Читайте на ГК:В Ужгороді провели екскурсію для поранених військових (ФОТО)