1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Світ
  4. > >

Євро-2020. Угорщина без Кадара розбирається з Азербайджаном

13.10.2019 22:34 Спорт

Нехай перемога угорців всього в один гол не вводить в оману - господарі весь матч атакували, дозволивши супернику завдати тільки три удари в напрямку своїх воріт.

Нехай перемога угорців всього в один гол не вводить в оману - господарі весь матч атакували, дозволивши супернику завдати тільки три удари в напрямку своїх воріт.

Автором єдиного голу став Міхай Корхут, який зіграв на підборі і класним ударом з-за меж штрафного послав м'яч у праву "шістку", повідомив ua-football.

Азербайджанці сенсаційно могли піти від поразки на останній компенсованій хвилині: Мустафазаде проштовхнув м'яч в угорські ворота животом, але арбітр десь побачив фол. Чи то у забиваючого, чи то у верховій боротьбі за секунду до цього.

З "українців" в цьому матчі не грав Тамаш Кадар - угорський захисник київського "Динамо" був замінений в перерві ще гри проти Хорватії і зараз не потрапив навіть до заявки на матч. У гостей всі 90+ хвилин на полі провів латераль "Олександрії" Павло Пашаєв.

Азербайджан з одним балом в активі впевнено останній. Угорщина піднімається на другий рядок. Багато що в групі E повинен розставити по місцях матч Уельсу і Хорватії, який відбудеться сьогодні пізніше.

Читайте на ГК:Тисячі людей вийшли на вулиці і вимагають відставку Орбана: в Угорщині розпочалися масові протести (ФОТО)
Читайте на ГК:Потужне природне явище накрило Західних сусідів: у мережі діляться цікавими відеозаписами (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Екстремальне видовище перетворилося на місиво: в Угорщині сталася масштабна трагедія (ВІДЕО)