1. Новини Закарпаття
  2. >

Команда з Мукачева відтермінувала на один тур дострокове святкування "Севлюшем" чемпіонства

07.10.2019 14:01 Спорт

Зустрічі МФА та виноградівського «Селюша» завжди цікаві для вболівальників, адже в складах обох команд є кваліфіковані виконавці, тож поєдинки виходять видовищні.

Зустрічі МФА та виноградівського «Селюша» завжди цікаві для вболівальників, адже в складах обох команд є кваліфіковані виконавці, тож поєдинки виходять видовищні.

До цього матчу «Севлюш» уже практично гарантував собі чемпіонство в цьому сезоні, не відчуваючи тиску від найближчих переслідувачів, маючи чималий очковий гандикап, а от для мукачівців залікові бали дуже важливі, як у плані боротьби за срібло, так і для того, щоб не втратити третю сходинку, інформує "Лобда".

Ще на початку зустрічі гравці  доволі стрімко почали й затисли гостей біля власного карного майданчика.  На другій хвилині заробили право на кутовий, після виконання якого в потрібному місці опинився наш захисник Ігор Тихненко, який вколотив м’яч у ворота – 1:0. Та грати за такої переваги господарі змогли лише до 19 хвилини, колигості організували атаку правим флангом, зуміли пройти наших оборонців і віддали передачу на Юрія Чонку, який виграв позицію в свого опікуна і точно замкнув передачу партнера – 1:1. Ще до завершення першого тайму команди обмінялися голами. Другий гол провели гості – на навіс з лівого краю вміло відкрився Михайло Чедрик, який ударом головою виводить «Севлюш» уперед. А на 43 хв на стандарт – штрафний удар знову вдало підключився Ігор Тихненко, який у падінні головою проштовхує мяч у сітку воріт «Севлюша» – 2:2. Як виявилося цей результат зберігся до кінця матчу.

Хоча, МФА відверто, то скоріше втратив два бали, аніж здобув одне очко. Цілий шквал атак провели підопічні Віктора Ряшка на володіння Василя Козаря, однак, забракло, мабуть фарту. Вже здавалося, що мячу нема куди діватися як лише вкотитися в сітку воріт,однак, якимось дивом він влучав то в стійку, або ж зовнішню сторону сітку воріт виноградівців. Та й господарі таки зуміли один гол провести, однак, асистент арбітра зафіксував офсайд у Віталія Міклоша і гол був не зарахований. Тож – 2:2 і ми йдемо на третій сходинці.

Арбітр: Вадим Запрутняк
Асистенти арбітра: Ілля Вовчанський, Ігор Гарлач;
Резервний арбітр: Василь Рущак (усі Ужгород).
Делегат ФФЗ: Віктор Наскалов (Мукачево).

Стадіон «Авангард» м. Мукачево

МФА «Мункач» (Мукачево) – «Севлюш» (Виноградів) – 2:2

Голи: Тихненко 2, 43 – Чонка 19, Чедрик 31

МФА:  Колісник Максим, Міклош Віталій, Тихненко Ігор, Бербека Володимир, Січ Олексій, Трачук Віталій, Забава Андрій, Королевич Ігор, Луців Олег, Станкович Іван, Фляшко Михайло (Дьяков Ілля 81).
Запасні: Щепковський Данило, Курильчик Віталій, Пилка Микита, Гридзь Максим, Шелельо Микола, Береш Антон.
Тренер: Віктор Ряшко

«Севлюш»: Козар Василь, Ковтун Василь, Николишин Роман, Минайленко Максим, Смокоровський Роберт (Лукіяник Євген 71), Вайда Артур, Реплюк Михайло, Віщак Юрій (Дорі Артур 86), Чонка Юрій, Кольцун Пилип, Чедрик Михайло.
Запасні: Марущинець Іван, Остафійчук Олексій, Лован Іван, Чутора Михайло, Ростока Едуард, Віщак Ерік.
Тренер: Валентин Слюсар.

Нагадаємо, ФК "Ужгород" на виїзді виборов нічию з житомирським "Поліссям"

Читайте на ГК:Непоправна втрата сколихнула всіх закарпатців: клята війна забрала життя ще одного Героя (ФОТО)
Читайте на ГК:Бомбосховище на Закарпатті за 14 мільйонів: де розташовано масштабну споруду в області і хто будує?
Читайте на ГК:Уже цими вихідними: невже Захід України перетвориться на дюни?