1. Новини Закарпаття
  2. >

В Ужгороді "Витязь" переміг "Бужору" з розгромним рахунком — 8:0

27.09.2019 18:00 Спорт

У четвер на стадіоні "Автомобіліст" відбулась перенесена гра 15-го туру. "Витязь" вдруге в сезоні приймав на цьому полі, яке поки є для нього фартовим.

У четвер на стадіоні

У складі Бужори вийшли одразу три екс-гравці Концгазо – Костик, Бухарієв та Чумак. Останній з’явився на стадіоні перед самим початком поєдинку і одразу ж вийшов на поле. Цікавим очікувалось протистояння на полі братів Пахомових.

Гості обрали схему, яка останнім часом давала результат, з п’ятьма захисниками з ужгородським центром в лиці Костика, Чумака та Пахомова. У Витязя в центрі захисту вийшли Пінковський та Каганець, яких ми звикли бачити в центрі поля.

Як такої боротьби у цьому матчі не було, господарі зі старту замкнули суперника на їх половині, подекуди притискаючи їх до власних воріт. Вже на 5-ій хвилині Медведєв справа віддав у штрафну на Мадяра, який з семи метрів пробив воротаря – 1:0.

На 14-ій хвилині Василь Луців не відчуваючи спротиву з боку суперника, який відійшов глибоко у карну зону, пробив з 20 метрів у правий кут – 2:0.

За хвилину Петро Луців відкотив на Соскиду, Руслан з шести метрів влучає у поперечку. Біло-червоні кружляли навколо штрафної іршавців, які з труднощами вибирались за центр поля. На 18-ій хвилині Петро Луців подав справа, Соскида продовжив передачу на дальню стійку, де Медведєв пробив у дотик, але не точно.

На 35-ій хвилині Пахомов вибіг з глибини на одного воротаря і покотив паралельно на Соскиду – 3:0.

Після цього могли відзначитись і гості, коли Бухарієв вибігав на одного Кашку та Дмитро зіграв надійно. Незадовго до перерви Соксида виступив асистентом для молодого Мукомели, який замкнув на дальній стійці простріл від партнера і забив свій перший гол за команду – 4:0

Другий тайм був бенефісом Руслана Соскиди, який веде бомбардирську гонку із Михайлом Чедриком. Очевидно партнери постійно шукали передачами у карну зону свого форварда.

На 56-ій хвилині Петро Луців подав зі стандарту з правого краю прямо на голову Соскиді – 5:0.

За три хвилини Василь Луців потужно вистрілив по воротам з 20 метрів, Русин відбив та Руслан одразу кинувся на добивання – 6:0.

На 65-ій хвилині Петро Луців виконав навісну передачу справа, яку на дальній стійці завершив Соскида – 7:0.
Бужорці мали можливість провести бодай гол престижу. Як от Предчук підстеріг помилку Каганця і пробивав з 25 метрів, але вище.

На 85-ій хвилині Медведєв протягнув м’яч до чужої штрафної, вийшовши практично один в один і віддав на Соскиду – 8:0.

Наприкінці поєдинку не упустив можливість нагадати про своє реноме одного з найжорсткіших гравців області Євген «Шао» Костик, постелившись під Дудаша, Михайло вчасно прибрав ноги і уник травмонебезпечного контакту.

Витязь провів свою кращу гру в сезоні і наблизився на відстань однієї перемоги до п’ятих Карпат. В той час як Соскида відстає від Чедрика всього на два голи, які він спробує відіграти у наступній грі з Середнє. Іршавська команда помітно поступалась супернику у фізичній готовності до цього матчу, що і вилилось у підсумку у такий ганебний для них результат.

ФК «Витязь» Концгазо – ФК «Бужора» Іршава 8:0

Голи: Мадяр, 5, В. Луців, 14, Соскида, 35, 56, 59, 65, 85, Мукомела, 39.

Витязь: Дмитро Кашка, Михайло Дудаш, Вячеслав Пінковський-молодший, Юрій Каганець, Євген Мукомела, Денис Пахомов (Артем Пустовіт, 63), Петро Луців, Василь Луців, Віталій Медведєв, Олександр Мадяр (Вячеслав Ковтан, 68), Руслан Соскида.
Тренер – Тарас Вайданич, Вячеслав Пінковський-старший.

Бужора: Василь Русин, Іван Бровдій (Іван Ільницький, 73), Іван Бандурович, Євген Костик, Віктор Чумак, Олександо Пахомов, Андрій Ломага, Петро Кляп, Іван Кормош (Олександр Свадеба, 76), Антон Предчук, Владислав Бухарієв (Михайло Бізіля, 65)
Тренер – Віктор Цогла.

Джерело: "ЛОБДА"

Нагадаємо, ФК "Минай" на останніх хвилинах матчу здобув перемогу над ФК «Волинь»

Читайте на ГК:На Закарпатті затримали небезпечного зловмисника: деталі події (ФОТО)
Читайте на ГК:Із Закарпаття до серця Європи: Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків на поїзд Чоп – Будапешт – Відень
Читайте на ГК:Переправляв військовозобов'язаних за кордон: на Закарпатті затримали організатора (ФОТО)