1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Збірна Виноградова виграла ХI міжнародний турнір з вільної, греко-римської та жіночої боротьби (ФОТО)

25.09.2019 17:08 Спорт

В змаганнях прийняло участь близько 200 учасників та 20 команд з України і 3 закордонних: Яскішер – Угорщина, Кишинів– Молдова, Острава – Чехія.

В змаганнях прийняло участь близько 200 учасників та 20 команд з України і 3 закордонних: Яскішер – Угорщина, Кишинів– Молдова, Острава – Чехія.

20-22 вересня 2019 року у с.Карачин Виноградівського р-ну Закарпатської області відбувся ХI міжнародний турнір з вільної, греко-римської та жіночої боротьби присвячений пам’яті видатного тренера Закарпаття Еміла Кудрона та з нагоди Дня м. Виноградів.

На протязі двох днів на килимах спортсмени виборювали нагороди у 24 вагових категоріях.

На урочистому відкритті учасників змагань вітали: жінка Еміла Кудрона, директор ЦПР – Кудрон Е.В., президент федерації вільної боротьби Закарпатської області – Магочі М.М., депутат Закарпатської обласної ради – Станко Михайло, представник обласного відділення НОК України у Закарпатській області, директор ОК ДЮСШ «Динамо» - Щерба М.В., директор Виноградівської ДЮСШ та головний суддя змагань – Боршош І.І.

Також спортсменів та гостів вітали юні таланти з Оноцької ЗОШ.

Організатори змагань щиро дякують спонсорам змагань:

готель, Севлюш Буд, соки Драгуна, санаторій «Теплиця», компанія «Genterm», мережа магазинів «Диво світ», молодіжний рух Виноградівщини,  кафе «Park IN». Також велика подяка меценатам та колишнім вихованцям Еміла Еміловича – Шерегі Йосипу, Нодь Олександру, Товт Олександру, Фабрикову Тиберію, Юрію Кішу, Сергію та В’ячеславу Кус за всіляку допомогу та підтримку в проведенні змагань.

Переможці та призери були нагороджені медалями, кубками, грамотами відповідних ступенів та цінними призами від Національного олімпійського комітету України.

За підсумками командної першості перше місце виборола збірна команда Виноградова, друге місце  команда Київської області, третє місце команда Харківської області, четверте місце команда м.Полтава і п’яте місце команда м.Острава (Чехія).

За підсумками змагань Виноградівські борці вибороли 35 медалей, з них – 9 золотих, 8 срібних і 18 бронзових.

Організатори змагань:

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА, управління освіти, молоді та спорту Виноградівської РДА, Виноградівська міська Рада, федерація вільної боротьби Закарпатської області, Асоціація спортивної боротьби Виноградівського району, Виноградівська ДЮСШ та обласне відділення НОК України.

 Змагання були проведені на високому організаційному рівні.

Нагадаємо, в Ужгороді відкрили Всеукраїнську спартакіаду серед збірних команд держслужбовців (ФОТО)

Читайте на ГК:«Вони могли бути дорожчими за будинки»: плантацію унікальних рослин вирощує закарпатець (ФОТО)
Читайте на ГК:Перехоплює дух від побаченого: мало хто знає про унікальну локацію на Виноградівщині (ФОТОФАКТ)
Читайте на ГК:Захисник з Виноградівщини востаннє відправляється до рідного дому: мешканців громади просять долучитись до гідної зустрічі