1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Юні боксери з Хуста здобули в Скадовську золото, срібло та бронзу

21.09.2019 21:48 Спорт

З 17 по 20 вересня у Скадовську Херсонської області відбувся чемпіонат ГО “ФСТ “Спартак” із боксу серед юніорів 2004-2005 р.н. та юнаків 2006-2007 р.н.

З 17 по 20 вересня у Скадовську Херсонської області  відбувся чемпіонат ГО “ФСТ “Спартак”  із боксу серед юніорів 2004-2005 р.н. та юнаків 2006-2007 р.н.

У змаганнях взяли участь 112 спортсменів – найсильніших боксерів фізкультурно-спортивного товариства “Спартак”  із 12 областей України. Уже за доброю традицією наш край на всеукраїнському спартанському ринзі представляла збірна команда Закарпаття, до якої цьогоріч увійшли п`ятеро хустян та один  виноградівець.

Юні спортсмени на рингу запекло виборювали перемогу. Однак пощастило кращим із кращих, серед яких і наші боксери, які наразі повертаються додому з медалями. Так, на рахунку закарпатців – 2 золоті, 2 срібні та 1 бронзова нагороди. Чемпіонами України у своїх вагових категоріях стали хустяни – Нікіта Марко та Василь Ланьо. Срібло завоювали Максим Вайнагій із міста над Тисою та виноградівець Володимир Сворень. Бронза у нелегкому бою дісталася також хустянину Станіславу Вайнрауху. До речі, усі хустські боксери – вихованці тренера Миколи Ковчара, який і супроводжував їх на змагання.

“Поєдинки проходили захоплююче, всі учасники викладалися на повну, тому перемоги наших хлопців, які займаються боксом 2-3 роки, – підтвердження сумлінної та копіткої праці над собою. Пишаюся, що показали гарну техніку, фізичну підготовку та мужність. Наступним кроком стане боротьба за путівку на чемпіонат України”, – поділився з “Карпатським об’єктивом” тренер хустян Микола Ковчар.

Богдана КЛЕКНЕР

Нагадаємо, Закарпатці стали чемпіонами в угорському Нодькаллові.

Читайте на ГК:ДТП у Заріччі виявилася смертельною: поліція озвучила офіційні деталі автопригоди (ФОТО)
Читайте на ГК:Сильне задимлення помітили діти: на Закарпатті вирувала важка пожежа (ФОТО)
Читайте на ГК:Проводжає в засвіти вже другого синочка мати: Герой із Закарпаття загинув на 41 році життя (ФОТО)