1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Берегові стартувала Спартакіада працівників освіти (ФОТО)

13.09.2019 08:50 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Триватимуть змагання з різних видів спорту два дні. Першого педагоги помірялись силами на водних доріжках басейну НСБ “Закарпаття” та з волейболу.

Плавання проходило у двох вікових номінаціях, окремо чоловіки й жінки. Серед останніх перемогу святкували Ольга Матей, Оксана Шпеник та Мар’яна Пилипенко. В іншій віковій категорії не мали собі рівних Ульяна Липей, Олександра Юринка та Олеся Помінчук.

Відмінний результат серед старших чоловіків продемонстрував директор Берегівської ЗОШ № 5 Олександр Фатула, який торік представляв Закарпаття на змаганнях викладачів у Болгарії, де посів друге місце. Не на багато відстали від нього керівник міської ДЮСШ Олег Петрушка та викладач фізкультури ЗОШ № 4 Сергій Шостак.

Між молодшими 35 років першим фінішував на дистанції 50 метрів Іван Сливка із ЗОШ № 1, який випередив Василя Зуба із ЗОШ № 5 та Левенте Кейса з української гімназії.

Прикметно, що окрім очільників навчальних закладів, у змаганнях брала участь і начальник міського управління освіти та культури Едіта Бабяк, яка і вручила наприкінці змагань призерам заслужені нагороди.

Перед обідом Спартакіада продовжувалась у спортзалі ЗОШ № 4, де на майданчик вийшли волейболісти. Найвищі відзнаки виборювали 7 команд. Драматичною видалась фінальна гра між представниками української гімназії та господарями із ЗОШ № 4. Молодий колектив останньої дав справжній бій минулорічним чемпіонам. Перший сет виграли викладачі гімназії, другий – педагоги угоромовної школи. У третьому гімназійники знову вирвались уперед і вели в рахунку з перевагою у п’ять м’ячів. Але молодість взяла своє і при рівному результаті 15:15 гравці ЗОШ ім.Лайоша Кошута взяли необхідні для перемоги два бали і вперше в історії змагань здобули чемпіонський титул. “Срібло” дісталось українській гімназії, “бронза” у ЗОШ № 1. Четвертими завершили поєдинки волейболісти ЗОШ № 5, слідом за ними в турнірній таблиці розмістились команди ЗОШ № 10, № 3 та ДЮСШ.

Слід відмітити відмінне суддівство колишнього директора міської ДЮСШ Володимира Лукіча, який провів турнір майже без помилок.

Сьогодні Спартакіада продовжується. Першими поміряються силами любителі настільного тенісу. Відтак відбудуться гирьові та змагання з шахів і шашок. Вийдуть на поле і футболісти. Завершиться турнір сімейними стартами родин педагогів.

Нагадаємо, Закарпатське СБУ провело антитерористичне навчання.

Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Читайте на ГК:«Kelme Cup in Beregovo»: у Закарпатті проводять традиційний всеукраїнський футбольний турнір