1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Закарпатські сноубордисти вже готуються до зимових змагань

12.07.2019 14:09 Спорт

Перший номер жіночої збірної зі сноубордингу ужгородка Аннамарі Данча-Чундак провела перший чотириденний тренувальний збір у голландському Ландграфі.

Перший номер жіночої збірної зі сноубордингу ужгородка Аннамарі Данча-Чундак провела перший чотириденний тренувальний збір у голландському Ландграфі.

Як повідомляє Аннамарі на своїй сторінці в «Фейсбук»:

«Всього чотири дні катання з 7.00 до 11.00 у закритому приміщенні з температурою -4. Перші два дні трохи важко було звикнути до різкого перепаду температури. В середньому вдавалося робити по 20 спусків по трасі з 25 воріт, що для слалому є досить хорошим об'ємом. Кожен день разом тренером проводили глибокий аналіз техніки, їздили на час, що дозволило мені трохи розібратись у відчуттях швидкості та раціональності деяких рухів. Завдань до сезону ще багато, і головне, що є розуміння над чим працювати. Маю сподівання, що на наші великі плани знайдеться достатня кількість фінансів та енергії, що дозволить підійти до сезону в максимальній спортивній формі».

Нагадаємо, що в минулому сезоні А.Данча-Чундак вперше в історії українського сноубордингу виборола срібну нагороду на Чемпіонаті Світу.

Нагадаємо, іноземні студенти розповіли про життя на Закарпатті та місцевих людей.

Читайте на ГК:"Спідниці пішли у бій": на Закарпатті жінки  силою відтягували від ТЦК військовозобов'язаного (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Жорсткі вимоги у прикордонній смузі: що вимагатимуть від закарпатців й приїжджих за новими стандартами?
Читайте на ГК:Спецоперація на Закарпатті: 10 учасників потужного угрупування взяли під варту без права на заставу
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська