1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

З нагоди Дня батька в Берегові відбулися "сімейні" змагання (ФОТО)

23.06.2019 10:29 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Техніку володіння м’ячем та шаховими фігурами демонстрували цілі родини – бабусі й дідусі, батьки, сини і дочки, сестри.

Техніку володіння м’ячем та шаховими фігурами демонстрували цілі родини – бабусі й дідусі, батьки, сини і дочки, сестри.

Спочатку мірялись силами футбольні команди. У підсумку найкращою виявилась місцева “Спарта”, яка випередила “Берегвідийк” та “Берегсас”. Замкнув турнірну таблицю “Ювентус”.

Видовищними були змагання з жонглювання м’ячем. 84 рази не опускав його на землю Богдан Галай, 56 разів удалося це зробити Давиду Гомокі й 32 – Віталіку Чурбакову. Не “осоромила” внука і його бабуся Ірина – вона була найвлучнішою із пробиття пенальті серед жінок. Серед чоловіків не мав собі рівних керуючий справами Берегівської районної ради Габор Ласло, який брав у часть у змаганнях разом з сином Крістіаном.

Того ж дня з нагоди свята сіли за шахові дошки прихильники цієї гри. Титул найкращої виборювали чотири “сімейні” команди. Кубок і золоті медалі вибороли Іван Пруниця з сином Олександром. “Срібло” дісталось родині Боршошів у складі тата Сергія, мами Вікторії та доньки Єсеніїї. Третіми стали Поповичі – Василь, Марія і Денис. В особистому заліку переміг досвідчений Володимир Сийкель, який випередив юних Артура Сінного та Федора Тарковича.

“Подібні змагання дозволяють поєднати досвід старших і пошуки молодших, - каже "Голосу Карпат" головний суддя турніру, голова міськрайонної федерації з шахів Степан Буній. - Нині за шаховими дошками мірялись силами 13 учасників – від 10 до 80 років. Сподіваюсь, що вони запозичили один від одного багато корисного.”

Нагадаємо, стали відомі імена півфіналістів Кубка Закарпаття з футболу

Читайте на ГК:Нічна пожежа на Закарпатті: сім’я врятувалася в останню мить (ФОТО)
Читайте на ГК:“Для чого це все виставляння в мережі?”: ДТП “розбрату” в Берегові (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Закарпатка потрапила у руки тирана-чоловіка: кривдник погрожував розправою (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська