1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Для нового коуча "минайці" — не чужа команда

19.06.2019 22:39 Спорт

"Я починав як футболіст на Закарпатті і тепер починаю як тренер тут", - зазначив екс-гравець донецького "Шахтаря" Василь Кобін, який став новим наставником "минайців".

Цього тижня він вже приступив до виконання своїх обов’язків. Під його керівництвом команда проводить збір на стадіоні «Минай» і готується до Першої ліги.  

Це буде перша команда, в якій В. Кобін працюватиме в якості головного тренера. Що цікаво, саме у ФК «Минай» він грав свої останні матчі будучи ще гравцем. За нашу команду він зіграв чимало матчів у чемпіонаті Другої ліги та Кубку України, забив 3 голи, інформує прес-служба ФК "Минай".  

«Керівництво ФК «Минай» зателефонувало і запропонувало очолити команду, - розповів Василь Кобін – Останнім часом я зосередився виключно на ресторанному бізнесі, але я знав, що це тимчасово і з футболом вирішив не зав’язувати. До того ж, я дуже засумував за ним. Я з 6 років займався футболом і просто так залишати його не хотів».  

В. Кобін зізнається, у нього є своє бачення тренувального процесу і скоро він буде впроваджувати його у команді.

«У свій час я попрацював з багатьма тренерами, у них було чому повчитися, - розповів він. – Зокрема, у Мірчі Луческу, якого вважаю одним з кращих у світі. Багато у нього навчився. І деякі моменти у нього перейняв».  

До того ж, як зізнається В. Кобін, для нього «Минай» - не чужа команда.

«Я починав як футболіст на Закарпатті і тепер починаю як тренер тут», - зазначив він.

Також пообіцяв, що незважаючи на те, що сам він був захисник, але його команда буде демонструвати переважно атакуючий футбол, хоч наперед краще мати декілька ігрових схем.

Джерело: Лобда

Нагадаємо, у Берегові завершився турнір з футболу на Кубок Єнева Бузанскі (ФОТО)

Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)
Читайте на ГК:Знайомство, пістолет, постріли та удушення: романтична зустріч закінчилася вбивством (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:“Таксі” за 11000 зелених: деталі гучного затримання на Закарпатті (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська