1. Новини Закарпаття
  2. >

Харлан стала чемпіонкою Європи з фехтування

17.06.2019 23:22 Спорт

У фіналі українка перемогла представницю Франції Манон Брюне. Шаблістка здобула очікувану впродовж останніх п'яти років медаль вищого ґатунку на ЧС.

У фіналі українка перемогла представницю Франції Манон Брюне. Шаблістка здобула очікувану впродовж останніх п'яти років медаль вищого ґатунку на ЧС.

Українська шаблістка Ольга Харлан завоювала золоту медаль на чемпіонаті Європи з фехтування, який проходить у Дюссельдорфі (Німеччина). У фіналі спортсменка зустрілася з представницею Франції Манон Брюне і здобула перемогу з рахунком 15:12, повідомив Кореспондент.

На шляху до вирішальної зустрічі Харлан виявилася сильнішою за німкеню Леї Крюгер (15:2), а потім в 1/8 фіналу розібралася з іспанкою Араселі Наварро (15:13). У чвертьфіналі Ольга розгромила представницю Росії Ольгу Нікітіну (15:8), а в півфіналі зупинила венгерку Анну Мартон (15:8). Ця золота медаль стала 8-ю для української шаблістки на чемпіонатах Європи.

Також на рахунку Ольги шість срібних і п'ять бронзових нагород. Зазначимо, що останній раз вона перемагала на ЧЄ ще у 2014 році. Чемпіонат Європи, на якому розіграють 12 комплектів нагород (по шість серед чоловіків і жінок), пройде до 22 червня.

Читайте на ГК:В Україні змінюються умови військового обліку: який сюрприз чекає на чоловіків
Читайте на ГК:Які категорії отримають бронь і відстрочку від призову за новим законом
Читайте на ГК:Будуть вже з 1 травня: українців попередили про нові зміни
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська