1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді пройшла VII обласна спартакіада "Сила духу" (ФОТО)

11.06.2019 19:27 Спорт

Учасниками спартакіади були потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві, професійних захворювань, у т.ч. особи з інвалідністю.

Учасниками спартакіади були потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві, професійних захворювань, у т.ч. особи з інвалідністю.

У вівторок, 11 червня, на базі Ужгородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 19 проведено VII обласну спартакіаду «Сила духу», учасниками якої були потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві, професійних захворювань, у т.ч. особи з інвалідністю, інформує Закарпатський обласний центр зайнятості.

Цей відкритий спортивний захід проходить з метою підтримки даної категорії громадян, розвитку їх цілеспрямованості та сили духу у подоланні особистих фізичних меж, їх реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільство.

У відкритті спартакіади взяв участь і директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич, котрий побажав її учасникам не падати духом, подолати труднощі, пов’язані із станом здоров’я, чим швидше адаптуватися у суспільство, ставши його повноцінними членами, у чому їм допоможе служба зайнятості.

Нагадаємо, закарпатське село Плав’є відзначило храмове свято

Читайте на ГК:Важливе повідомлення для жителів області: рух вулицями тимчасово обмежать (СХЕМА)
Читайте на ГК:За дитячу жорстокість відповідатимуть батьки: в Ужгороді конфлікт між однокласниками закінчився бійкою і візитом поліції
Читайте на ГК:Небесна варта: Ужгородський ліцей придбав FPV-дрони для 128-ї бригади (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська