1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Берегово зібрало боксерів (+ФОТО)

07.06.2019 17:03 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

У місті в залі навчально-спортивної бази “Закарпаття” стартував міжнародний турнір з боксу на Кубок мера та угорського консула Берегова.

У місті в залі навчально-спортивної бази “Закарпаття” стартував міжнародний турнір з боксу на Кубок мера та угорського консула Берегова.

У поєдинках беруть участь 140 спортсменів з Маріуполя, Івано-Франківська, Калуші, Ужгорода, Мукачева, Чопа, Іршави. Господарів представляють 15 вихованців тренера Василя Тидіра. Приїхали на турнір і команди Словаччини та Угорщини.

У вітальній промові мер Берегова Золтан Бабяк особливо відмітив заслугу наставника, який за десять років майже з нуля зумів створити вдімінну боксерську школу й підготувати до змагань різного рівня талановитих боксерів, двоє з них навіть вибороли звання кандидатів у майстри спорту і нині Володимир Боровський та Іштван Бундович виступають за збірну України.

Здоровили присутніх також консул Угорщини в Берегові Ференц Кулчар, почесний президент Ужгородської федерації боксу, радник очільника всеукраїнської федерації Василь Чепа, головний суддя змагань, майстер спорту, арбітр національної категорії Олег Тимофеєв. Всі вони бажали учасникам яскравих перемог, батькам-вболівальникам – гарних вражень і задоволення від поєдинків на ринзі, суддям – чесного й об’єктивного суддівства. Начальник НСБ “Закарпаття” Максим Пуздомір, вітаючи спортсменів, запропонував їм після виступів безкоштовно оздоровитись у водах термального басейну.

Першим боєм змагання відкрили тринадцятилітні Сільвестер Файцак зі Словаччини та Михайло Найпавер з Ужгорода. Цього дня Фортуна була на боці гостя, якому віддали перемогу всі чотири бокові арбітри.

Змагання триватимуть до завтра – у неділю на ринзі пройдуть фінальні бої.

Нагадаємо, Перший дитячий спортивний фестиваль фінішує в Тячеві

Читайте на ГК:Закарпатка потрапила у руки тирана-чоловіка: кривдник погрожував розправою (ФОТО)
Читайте на ГК:Серце щемить від болю: на Закарпатті пожежа забрала життя 19-ти чотирилапих пухнастиків (ФОТО)
Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська