1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатські поліцейські змагалися у легкоатлетичному кросі (ФОТО)

05.06.2019 18:37 Спорт

Переможців нагороджено кубками, медалями та грамотами.

Переможців нагороджено кубками, медалями та грамотами.

Поліцейські краю визначили кращих серед особового складу територіальних відділів та відділень поліції, спеціальних підрозділів ГУНП в області, а також Управління патрульної поліції в Закарпатській області з легкоатлетичного бігу.

Сьогодні, 5 червня, в м.Мукачеві на базі Дитячо-юнацької спортивної школи відбулись змагання з легкоатлетичного кросу. Участь в них взяли представники 20 команд, які стартували на дистанції в 1000 м для чоловіків і жінок та 3000 м для чоловіків.

За результатами змагань в командній першості 3 місце посіла команда Управління патрульної поліції, 2 місце -  Управління КОРД, 1 місце  - Рота поліції особливого призначення (РПОП).

За результатами змагань в особистій першості серед чоловіків та жінок на дистанції 1000 метрів почесне третє місце здобули Міцулич Мирослава (Ужгородський відділ поліції), Вороняк Василь (РПОП), друге місце  - Колибаба Людмила (Управління БНОН), Нергеш Ростислав (Управління патрульної поліції), перемогу здобули – Шелеснак Мар’яна (Управління патрульної  поліції) та Шекета Анатолій (Міжгірське відділення поліції).

На дистанції 3 км найкращими з бігу став Яблонський Олександр (ГУНП), який посів третє місце, Фелікс Юлій (Управління КОРД) – друге місце та перемогу здобув Гладков Антон (РПОП).

Після змагань переможці та призери нагороджені кубками, медалями, дипломами та грамотами, які вручив заступник начальника ГУНП в Закарпатській області Ярослав Лебович. Полковник поліції привітав усіх учасників та побажав спортсменам не зупинятися на досягнутому, здобувати перемогу, високі винагороди та приносити славу поліції області за її межами, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Нагадаємо, стало відомо, що ніщо не заспокоює людину краще, ніж дощ

Читайте на ГК:Містичні таємниці річки Тиса: трагедії, легенди про скарби та рекорди минулого (ФОТО)
Читайте на ГК:На Закарпатті з'явиться новий пункт пропуску: де він буде розташований
Читайте на ГК:Непоправна втрата сколихнула все Закарпаття: на війні загинув ще один захисник
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська