1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У чемпіонаті Берегівщини з футболу лідер не змінився (ФОТО)

03.06.2019 10:03 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

У чемпіонаті Берегівщини з футболу лідер не змінився

У суботу-неділю відбувся черговий тур першості Берегівського району з футболу серед дорослих і юнаків. Центральним поєдинком серед команд з основним складом була зустріч ФК “Берегово” та ФК “Бадалово”.

До матчу сільські футболісти знаходились на чолі турнірної таблиці. Аж на 5 очок відставало від них ФК “Берегово”. Тому поєдинок був принципово важливим для обидвох команд: лідер міг відірватись ще на більшу дистанцію, а берегівчани – приблизитись до фаворита.

Рахунок в зустрічі відкрили бадалівці, правда лише у другому таймі – перший завершився нульовою нічиєю. Флоріан Орос технічно звільнився від опікунів, опинився сам на сам з воротарем берегівців і сильно пробив у лівий кут – Ріхард Бейреш був безсилий – 0:1. Та не минуло й трьох хвилин, як один із кращих у складі містян Патрік Вар’ю теж вийшов на побачення з кіпером суперника й так само “поклав” шкіряного у лівий кут рамки – 1:1.

Гра проходила за переваги господарів, бадалівці “огризалися” контратаками. На жаль, вікова команда Берегова, де переважній більшості футболістів уже за 40, допускала багато технічного браку та й приціл у них того дня явно збився – після ударів Томаша Снопчака, Романа Огара, Дюрія Пийтера та інших куля летіла повз стійку або вище воріт. У середині тайму наважився на дальній удар Роланд Антал, страж воріт Бадалова м”яч відбив, але прямо на Петра Дрозденка і той зблизька не схибив – 2:1. Наприкінці поєдинку мав можливість збільшити рахунок син Петра – 17-річний Василь. Він отримав хороший пас і міг без перешкод пробігтись з м’ячем до воріт суперника. Та досвіду забракло і його наздогнали й вибили шкіряного з-під ніг.

Після цієї перемоги у берегівців 5 залікових балів і вони тепер лише на два очка відстають від бадалівців, при цьому маючи гру в запасі.

Інші матчі туру завершились з такими результатами: ФК “Перехрестя” – “Спарта” Берегово – 1:3, ФК “Бакта” – ФК “Кідьош” – 1:4. Берегівчани святкували свою першу перемогу в чемпіонаті, причому на виїзді. До цього в їх активі були три поразки і одна нічия. А бактянці зіграли перший офіційний матч на власному оновленому полі. Відрадно, що в цей населений пункт повернувся футбол, якого тут не було десятиліттями.

У першості юнаків, яка нинішнього сезону проходить окремо від дорослих, досвідчена команда Батьова вщент розгромила новачка – ровесників з Бене – 10:0. Слід відмітити голів цих сіл Дмитра Тараненка та Іштвана Вінце, які зробили ставку на здібну юнь й поставили завдання підготувати до майбутніх баталій не легіонерів, а свою молодь.

Успішно проходить на Берегівщині й дитячо-юнацька футбольна ліга, в якій беруть участь 8 команд. Після двох турів попереду три клуби – “Берегвідийк”, ДЮСШ “Колос” та В.Добронь.

Нагадаємо, у Берегові відбулися міжнародні змагання з риболовлі.

Читайте на ГК:Серце щемить від болю: на Закарпатті пожежа забрала життя 19-ти чотирилапих пухнастиків (ФОТО)
Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська