1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Берегові грали у футбол дівчата ФОТО

27.05.2019 23:50 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Силами помірялись місцева команда “Берегвідийк” та збірна Закарпаття.

Попередньо дівчата з Берегова мали зустрічатись з ровесницями з м.Готвон (Угорщина), але ті не приїхали. Тоді вирішили провести спаринг зі збірною краю.

На поле в основному виходили 14-річні, проте було й кілька старших гравчинь. Скажімо, капітану “Берегвідийка” Панні Зан Фабін – 16. Але, гадаємо, що не із-за віку вона стала кращим гравцем поєдинку і забила 4 голи.

Спочатку юна нападниця не зуміла реалізувати пенальті, але потім повністю реабілітувала себе. Ще в першому таймі вона провела чудовий гол і команди пішли на відпочинок за рахунку 1:0 на користь “Берегвідийка”.

Друга половина матчу розпочалась атаками господарок і все та ж Панні Зан Фабіан вже на перших хвилинах проштовхує шкіряного повз кіпера збірної – 2:0. Сам на сам виходить зі стражем воріт закарпатців Валентина Серебрянська – і м’яч знову в сітці - 3:0. Нестримно рветься в карний майданчик суперника Зан Фабіан – її невідпорний удар доводить рахунок до 4:0. Вона намагається повторити прорив, але її зупиняють недозволеним прийомом – пенальті. За підказкою тренера Василя Пануліна на цей раз до кулі підходить Катерина Якимчук, яка чітко пробиває у правий від воротаря кут – 5: 0.

Кидалось у вічі, що дівчата з “Берегвідийка” чітко грають в пас, демонструють непогану техніку й відбір м’яча, добре бачать поле й дисципліновано виконують вказівки свого наставника. Намагались переломити хід поєдинку або забити б хоча гол престижу й суперниці. Але завжди наштовхувались на жорстоку стіну оборони берегівців. Мали реальний шанс “розмочити” результат, коли пробивали штрафний за метр від карного майданчика, проте влучили в суперниць.

Запам’ятались дотепні коментарі ходу поєдинку знаного гумориста Володимира Балацького, який вже кілька років поспіль випробовує  себе і в цьому амплуа.

Крапку над “і” в зустрічі поставила та ж невтомна Панні Зан Фабіан. Вона вкотре зіграла на випередження і у звичній манері проштовхнула шкіряного повз кіпера гостей – 6:0. Цілком заслужена перемога дівчат з “Берегвідийка”!

Поразка не знітила дівчат зі збірної, їх капітан щиро подякувала суперницям за гру, це саме зробила й Панні Зан Фабіан. А після матчу дівчата спільно скуштували смачний бограч й разом виконали одну зі своїх любимих пісень. Причому угорські красуні цілком пристойно виводили слова на українській.

Нагадаємо, що у Берегові визначили сильніших шахістів.

Читайте на ГК:“Для чого це все виставляння в мережі?”: ДТП “розбрату” в Берегові (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Закарпатка потрапила у руки тирана-чоловіка: кривдник погрожував розправою (ФОТО)
Читайте на ГК:Серце щемить від болю: на Закарпатті пожежа забрала життя 19-ти чотирилапих пухнастиків (ФОТО)
 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська