1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Виноградівський ФК "Севлюш" здобуває золото Зимової першості Закарпаття (ВІДЕО)

01.04.2019 12:43 Спорт

Влучне пробиття одинадцятиметрових ударів приносить виноградівцям перемогу у Зимовій першості Закарпаття.

Влучне пробиття одинадцятиметрових ударів приносить виноградівцям перемогу у Зимовій першості Закарпаття.

До фінального поєдинку основний кіпер ужгородців форсував своє відновлення і з’явився на полі з перших хвилин. У Севлюша вийшов незмінний стартовий склад.

У першій десятихвилинці суперники обмінялись загостреннями, спочатку ужгородцям після стандарту вдалось пробити, зробив це Русин головою та Вайда підстрахував голкіпера і виніс з воріт. На 5-ій хвилині знову Іван Русин вийшов на ударну позицію та Козар парирує удар з близької відстані. На 8-ій хвилині Реплюк віддає у штрафну на Чедрика, який розбирається з двова опонентами і пробиває з восьми метрів, однак не точно. На 14-ій хвилині Ковтун набрав хорошу швидкість і з двома наздоганяючими захисниками мчав на одного Славіка та на вході у карну зону ужгородці притримали Василя, який по інерції впав, однак арбітр не вбачив порушення.

Ще один епізод викликав обурення з боку севлюшців в середині тайму, коли Пінковський врізався у Чедрика, який виграв верхову дуель, для ужгородського захисника жовта картка могла бути другою, однак Райда обмежився усним попередженням.

З часом гра перейшла у позиційне протистояння в центрі поля, виноградівці хоч і мали трохи кращий відсоток володіння м’ячем та користі з цього не отримували. Після перерви господарям вдалось втілити в гол домашню заготовку розіграшу стандарту, за допомогою якого вони забивають вже не вперше. Передував цьому удар Пуканича з 19 метрів, ворота Козара врятував рикошет від захисника.

Подачу з кута поля від Бако на дальній стійці переправляє у центр Пуканич, де Селещук добиває з метру – 1:0. За дві хвилини Чедрик зі штрафного з лівого краю цілив у дальню дев’ятку, однак Славік забирає.

На 58-ій хвилині Машталір скинув Бако, який пробив з 18 метрів, Козар відбиває. Виноградівці з труднощами проходили оборонні редути Ужгорода, який спрямував всі свої сили на захист. І до певного часу підопічні Баб’яка діяли вкрай надійно, однак в заключні хвилини все перевернулось для них з ніг на голову.

На 87-ій хвилині Реплюк увійшов зліва у штрафну і почав зміщатись в центр шукаючи момент для удару і в кінці кінців пробив з 10 метрів і влучив у руку захиснику. Райда вказує на одинадцятиметрову позначку, до якої підійшов Михайло Чедрик і пробив у правий верхній кут – 1:1.

Гравці дочекались закінчення основного часу і пішли готуватись до серії пенальті. Ковтун бив першим і був точним 0:1. Інший захисник Котьо не змін переграти Козара – 0:1. Далі знову пробивав захисник Миколишин і реалізував свою нагоду – 0:2.

Вадим Селещук також забиває – 1:2. Пилип Кольцун пробив чітко – 1:3. Предчук знову скорочує відставання – 2:3. Реплюк забиває четвертий удар команди – 2:4. Машталір ще трохи продовжує цю серію – 3:4.

А Михайло Чедрик ставить крапку і приносить своїй команді кубок – 3:5.

На церемонії нагородження Чедрик отримав приз кращого бомбардира Зимової першості. Кращими гравцями у складі команд були визнані центральні захисники – Вадим Селещук в Ужгорода та Роман Миколишин у Севлюша. Команда Валентина Слюсара зуміла здійснити міні-камбек і забрати черговий трофей до свого клубного музею.

ФК «Ужгород» - ФК «Севлюш» 1:1 (по пен. 3:5)

Голи: Селещук, 53 – Чедрик, 88 (пен.).

Ужгород: Юрій Славік, Михайло Дудаш (Юрій Бойкул, 80), Володимир Дуран (Станіслав Котьо, 46), Вячеслав Пінковський, Вадим Селещук, Вадим Ференцик (Максим Олень, 66), Олександр Бако (Олександр Зимомря, 73), Дмитро Рацин (Богдан Павлич, 46), Андріан Пуканич, Сергій Машталір, Іван Русин (Антон Предчук, 76).

Запасні: Ерік Гречка

Тренер – Мирослав Бабяк. >Севлюш: Василь Козар, Вадим Свирчук, Владислав Образцов (Андріан Бабич, 46) Роман Миколишин, Павло Оржеховський, Артур Вайда, Михайло Реплюк, Пилип Кольцун, Юрій Чонка, Михайло Чедрик.

Запасні: Марущинець Іван, Віщак Ерік, Остафійчук Олексій, Чутора Михайло, Петречко Роман.

Тренер – Слюсар Валентин.

Тарас Галушка, ЛОБДА

Читайте на ГК:На Виноградівщині стався порив на водопроводі: які вулиці залишаться без води (ПЕРЕЛІК)
Читайте на ГК:На Закарпатті відключатимуть світло: де не буде електроенергії понад 7 годин
Читайте на ГК:"Пальмова лихоманка" на Закарпатті: екзотичні дерева в Ужгороді виявились не першими в області (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська