1. Новини Закарпаття
  2. >

Нападник із Закарпаття приніс перемогу "Шахтарю" у поєдинку з львів’янами (ФОТО)

13.03.2019 14:00 Спорт

Львівський ФК "Карпати" розташувався в середині турнірної таблиці, «гірники» йдуть третіми.

Львівський ФК

«Шахтар» повністю перевершував «Карпати» в обох таймах. Господарі з перших хвилин заволоділи ініціативою і вже в дебюті повели в рахунку: свалявець Олександр Глагола завершив розіграш з гольовою передачею Холода. Потім був ще ряд хороших атак, і якщо після комбінації Кащука і Топалова «зелено-білим» вдалося вибити м'яч, то на Кулакові у штрафному довелося фолити, а Кащук впевнено реалізував пенальті. У львів'ян був шанс на стандарті, але Федецький головою пробив вище. У той же час активність флангів «Шахтаря» вносила безлад в оборонні дії гостей, простріли Холода оберталися виносами на кутові, а на 28-й хвилині Глагола розібрався на дальній штанзі і зробив перевагу ще більш переконливим - 3:0.  

У перерві наставник «Карпат» провів ряд замін, а «гірники» тут же показали, що другий тайм навіть при такому рахунку для них - не формальність. Кулаков у великому скупченні футболістів на ближній штанзі кілька разів пробував проштовхнути м'яч у сітку, але захисники винесли. Він же виходив один на один з Ющишин - воротар підстрахував команду. І все-таки на 58-й хвилині «Шахтар» знову забив: Кащук від лицьової лінії асистував Глаголі, який оформив хет-трик і остаточно заспокоїв гру - 4:0.   4:0 - розгромна перемога «Шахтаря».



Додамо, що в складі львів'ян також в основі вийшов закарпатець - Ростислав Лях.    

«Шахтар» U21 (Донецьк) - «Карпати» U21 (Львів) - 4:0 (3:0)  

Голи: 1:0 Глагола (8), 2:0 Кащук (16, пен.), 3:0 Глагола (28), 4:0 Глагола (58)  

«ШАХТАР» U-21: Кучеренко, Холод, Семеніхін, Мате, Корнієнко, Чех (Якімець, 75), Кащук (Конопля, 68), Криськів (Кузьменко, 85), Кулаков (Васілевіч, 75), Глагола, Топалов (Яловенко, 58). Запасні: Вертєй, Меліченко.

Старший тренер – Валерій Кривенцов.  

«КАРПАТИ» U-21: Ющишин, Федецький, Калинчук, Степанчук, Стасишин, Сільченко, Притула, Бедойя (Рудюк, 46), Черепущак (Деда, 46), Войтович (Діма, 76), Лях (Руніч, 46). Запасні: Артим, Левенець, Кос. Старший тренер – Роман Толочко.

ЛОБДА

Нагадаємо, юні футболісти з Берегова зіграли 4 поєдинки з однолітками-єгиптянами

Читайте на ГК:“Наші жінки навіть штучному інтелекту мозок винесуть”: як закарпатка з Siri спілкувалася (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Закарпатський “Аквамен”: за дві хвилини  чоловік втік Тисою у Румунію (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Повернувся, бо треба боронити країну: історія закарпатця про службу на фронті (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська