1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Серія нічиїх у поєдинках на Зимовий Кубок Берегівського району з футболу (ФОТО)

11.03.2019 09:25 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

За краще пробитими 11-метровими ударами до слідуючого етапу змагань пробились команди Кідьоша, Яноші, Бадалова та об’єднана “Дружба” (Четфолво, Перехрестя, Вилок).

Прикметно, що в неділю у трьох чвертьфінальних матчах з чотирьох були зафіксовані нічийні результати – так зіграли між собою ФК “Запсонь” і ФК “Дружба” (1:1), М.Добронь і Кідьош (0:0) та Бадалово і В.Бийгань (0:0). Лише фавориту турніру ФК “Яноші” поталанило здолати опір новоствореної “Гела-Магнум” (1:0).

Однак, ознайомивщись із складом “новачка”, зустрінемо тут багато добре відомих вболівальникам імен. Знані спортсмени грають і за ФК “Яноші”. Проте, вони не завжди можуть приїздити на матчі, бо працюють за кордоном. Так сталось і цього разу. Все ж перевага більш досвідчених яношівців була помітною. Вже в першому таймі дві чудові нагоди відкрити рахунок змарнував Ласло Пал.

У другій половині гри були можливості також у “Дружби”, однак їх теж не використали. Долю поєдинку вирішив єдиний гол, який на 58-ій хвилині забив Василь Сірчак. А от за хвилину до фінального свистка не витримали нерви у Віктора Паради – він зупинив суперника недозволеним прийомом, за що одержав другого “гірчичника”, а в підсумку червону картку, й був вилучений з поля. Наступну зустріч команда проведе без нього.

Драматичним був поєдинок між ФК “Запсонь” та ФК “Дружба”. Минулорічний чемпіон району прагнув лише перемоги і вже на 5-ій хвилині отримав право на пробиття пенальті. Гергель Давід не схибив – 1:0. Поступово гра вирівнялась і перемістилась в центр поля. Але ближче до кінця ініціативу перехопили гравці “Дружби”. Це принесло свої плоди – Норберт Горват зрівняв рахунок – 1:1. За 5 хвилин до завершення Фортуна знову подарувала запсоньцям ще один стовідсотковий шанс. Але юний Габор Берец 11-метровий не реалізував. Післяматчеві пенальті краще пробили футболісти “Дружби” – 6:5.

Так само нульову нічию розписали між собою М.Добронь та Кідьош. І хоч на поле у другому таймі вийшов один з колишніх лідерів команди Бейло Дерцені (Ковку), він теж не зумів переломити хід поєдинку, але нагоду забити гол мав: удар нападника з одного метра до воріт прийшовся точно в ногу захисника, що стояв на лінії.

Слід відзначити чіткі й надійні дії захисту малодоброньців на чолі з досвідченим Габором Медвідєм, який, на жаль, наприкінці зустрічі зазнав травми. Поєдинок так і завершився без голів. А пенальті влучніше реалізували берегівські спортсмени – 8:7. Крапку над “і” поставив Алекс Кіш, який бив з позиції “до першого гола”.

У зустріч Бадалова та В.Бийгані внесла корективи погода – з неба посипалась мокра крупа. Все ж обидві команди демонстрували непогану техніку. Старші за віком великобийганьці більше комбінували, граючи в короткий пас, а бадалівці віддавали перевагу довгим переводам м’яча на фланги, розраховуючи на швидких нападників, зокрема Дєрдя Кноблоха. Проте відмінно грали кіпери обох команд Балінт Нодь та Іштван Костю, особливо останній, який продемонстрував кілька карколомних сейвів. Виручив він команду і в серії 11-метрових ударів, відбивши кінцевий пенальті.

Таким чином у півфіналах наступної неділі зіграють ФК “Дружба” і ФК “Кідьош” та ФК “Яноші” і ФК “Бадалово”.

Нагадаємо, гумористи показали відомих закарпатських політиків у образі жінок.

Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська