1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Берегівщині тривають поєдинки Зимового Кубку району з футболу (ФОТО)

04.03.2019 09:57 Спорт Ексклюзив

У неділю відбулися ігри п’ятого відбіркового туру.

У неділю відбулися ігри п’ятого відбіркового туру.

В зоні “В” на стадіоні в Чопівці вирішувалася доля турнірного становища, бо четвірка команд, що виходять до слідуючого етапу змагань, вже вирішилась в попередніх матчах.

Першими на поле вийшли футболісти ФК “Дружба” та ФК “Кідьош”. “Дружба” у випадку перемоги мала шанси посісти друге місце в зоні. Спортсменам “Кідьоша” у такому випадку діставалась третя позиція. Тому поєдинок виявився напруженим. Ризикувати ніхто не бажав – гра точилась в основному в середині поля. Проте, звичайно, були й гострі моменти. Стовідсотковий шанс мав, зокрема, Аттіла Товт, який отримавши в подарунок м’яча безпосередньо в карному майданчику суперника, виходив сам-на-сам з голкіпером, але влучив прямо в нього. “Дружба” з контратаками теж не забарилась, але “Кідьош” від вірного гола рятував їх “новоспечений” страж воріт Тихомир Дерцені, більше відомий як Мікулаш. Річ у тім, що основний кіпер команди прихворів, а запасний затримався на заробітках за кордоном, отож у ствір вимушений був стати “штатний” захисник Мікулаш. Слід відмітити, що зі своїми новими обов’язками він справився.

Поєдинок добігав до кінця, до фінального свистка залишалось хвилин три, коли шкіряний потрапив у карному до Ріхарда Могачека і той холоднокровно (недарма працює поліцейським) “парашутом” елегантно перекинув круглого через воротаря – 0:1.

Щось подібне побачили і в зустрічі берегівського “Інтера” з ФК “Бадалово”. Тут відмінну техніку продемонстрував один з кращих гравців команди Сергій Селянчик. За рахунку 2:0 на користь сільських футболістів (два рази поспіль відзначився Юрій Кноблох) берегівчанин спочатку скоротив розрив – 2:1, а відтак так само, обігравши двох захисників, “спарашутив” шкіряного у ворота суперника – 2:2.

Кінцеві результати недільних матчів: ФК “Дружба” – ФК “Кідьош” – 0:1, ФК “Інтер” – ФК “Бадалово” – 2:2.

Таким чином груповий етап завершився і в матчах чвертьфіналу зустрінуться: ФК “Запсонь” і ФК “Дружба”, ФК “Яноші” та ФК “Гела-Магнум”, ФК “М.Добронь” і ФК “Кідьош”, ФК “Бадалово” та ФК “В.Бийгань”.

Поєдинки відбудуться наприкінці нинішнього тижня.

Нагадаємо, сусіди-румуни відкрили новий пам’ятник закарпатському Будителю Олександру Духновичу

Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Читайте на ГК:«Kelme Cup in Beregovo»: у Закарпатті проводять традиційний всеукраїнський футбольний турнір
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська