1. Новини Закарпаття
  2. >

"Шахтар" вилетів з Ліги Європи

21.02.2019 23:37 Спорт

"Гірники" на виїзді поступилися "Айнтрахту".

У матчі-відповіді стадії 1/16 фіналу Ліги Європи донецький "Шахтар" у Франкфурті поступився Айнтрахту 1: 4 і, за сумою двох матчів, вилетів з турніру (нагадаємо, тиждень тому в Харкові була зафіксована нічия 2:2), повідомив ЛБ.

На "Коммерцбанк-Арені" багато вирішилося в середині першого тайму, коли з інтервалом в 4 хвилини господарі забили два голи в ворота Андрія Пятова.

В обох випадках невдало зіграли центрбеки донеччан. В цьому контексті як не згадати зимовий трансфер Ярослава Ракицького в санкт-петербурзький Зеніт.

При цьому треба віддати належне підопічним Паулу Фонсеки. Потрапивши в скрутне становище, "гірники" у другому таймі додали в агресії. На 64-й хвилині бразильський тріо "Шахтаря" - Марлос - Ісмаїлі - Мораес відродило інтригу в поєдинку.

Гості продовжили нагнітати тиск на ворота Кевіна Траппа. Двічі після ударів Марлоса і Тайсона лише перекладина рятувала господарів від другого пропущеного гола.

Однак на 80-й хвилині "Шахтар" пропустив банальну контратаку 3 в 2 і Себастьєн Аллер зняв всі питання про переможця не тільки в матчі, але і в двораундовому протистоянні.

Довершив розгром української команди Анте Ребич.

Читайте на ГК:Курс валют на 5 квітня: що відбувається з доларом, євро і злотим
Читайте на ГК:Гороскоп на 5 квітня для всіх знаків Зодіаку
Читайте на ГК:На фронті вдалося стабілізувати наші позиції,  — Зеленський (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська