1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Молоді футболісти з-під Ужгорода всуху переграли однолітків з "Прикарпаття" (ВІДЕО)

19.02.2019 15:45 Спорт

«Прикарпаття» U-19 – «Минай» U-19 — 0:5.

«Прикарпаття» U-19 – «Минай» U-19 — 0:5.

ФК «Минай» не тільки після двох поразок нарешті виграв свій спаринг-матч, а ще й отримав можливість зіграти у півфіналі Кубку міського голови Івано-Франківська.

Загалом, гра проти U-19 «Прикарпаття» була для команди Ігоря Харьковщенка дуже важлива. Як з емоційної точки зори (після ігор з «Калушем» та основою «Прикарпаття»), так і турнірної. Хотілсоя груповий етап закінчити перемогою. І з цією задачею вони справилися.

«Минайці» вирішили не відкладати у довгий ящик питання переможця у сьогоднішньому матчі. З перших секунд закарпатці включилися у гру, запропонували супернику свій високий темп та пресинг і це почало приносити результат.

Вже на 3-ій хвилині Максим Гавриленко класно виконав удар з-за меж штрафної у дальній кут воріт після розіграшу з лівого флангу – 1:0. Через 10 хвилин рахунок міг подвоїти рахунок Роберт Гегедош, але він не реалізував пенальті. Тим не менше Роберт свою помилку виправив пізніше і відзначився на 28 хвилині. Страшкевич протаранив захисні редути юнаків Івано-Франківська і дав можливість забити Гегедошу з близької відстані. Все-таки, Роберт давно вже не забивав і і нарешті виправив цю несправедливість.

«Минай» загалом у цьому матчі не дав можливостей засумніватися у кінцевій перемозі. Команда постійно володіла мячем і, коли потрібно, вміло включала швидкості та керувала грою. Суперник нічого із цим вдіяти не міг.

Тому цілком логічно, що закарпатці з часом збільшили перевагу в рахунку. На 60-ій хвилині Нурієв вкотре довів своє вміння забивати із штрафних, а через 8 хвилин він же асистував Гегедошу після розіграшу кутового – 4:0.

Фінальну крапку у матчі поставив Беца, який замкнув комбінацію з правого флангу на 71-ій хвилині. Забивати «Минай» міг ще і багато. Проте 4-ий матч за 5-ий день дався взнаки: футболістам не вистачало свіжості та фізичних сил.

У підсумку яскрава перемога закарпатців з рахунком 5:0. Ця звитяга дала можливість вийти із групи «минайцям». Це друга перемога нашої команди на зборах у Івано-Франківську, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай»

«Прикарпаття» U-19 – «Минай» 0:5

Голи: Гавриленко, 3 (0:1), Гегедош, 28 (0:2), Нурієв, 60 (0:3), Гегедош, 68 (0:4), Беца, 71 (0:5)

Читайте на ГК:Хотіли до Словаччини: на Закарпатті затримали трьох чоловіків та місцевого таксиста
Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)
Читайте на ГК:Знайомство, пістолет, постріли та удушення: романтична зустріч закінчилася вбивством (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська