1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

"Минайці" поступилися ФК "Калуш" у поєдинку на Кубок міського голови Івано-Франківська (ВІДЕО)

17.02.2019 13:08 Спорт

Назвати матч програшним для «Минаю» – доволі складно. Моментів у закарпатців вистачало. Проте якщо «Калуш» із своєю реалізацією справився на 100%, то «Минай» – ні.

Назвати матч програшним для «Минаю» – доволі складно. Моментів у закарпатців вистачало. Проте якщо «Калуш» із своєю реалізацією справився на 100%, то «Минай» – ні.

Чого вартий тільки не забитий пенальті у другому таймі.

Те, що у обох команд в цьому матчі була підвищена мотивація, ми вже говорили. Протистояння з «Калушем» для «минайців» вже давно стало принциповим. Варто лише згадати їхнє становище у турнірній таблиці Другої ліги і все стає зрозуміло.

Власне сам матч довів, що команди добре налаштувалися на цей хоч і товариський, але принциповий матч. Вже за доброю традицією матчів «Минай» – «Калуш», гол виник на перших хвилинах. Відзначилися «калушани» – Скакун вдало реалізував штрафний, який пробивали поруч із штрафною.

Звісно, такий початок шокував закарпатців. Але вони швидко прийшли до тями і поступово перетягнули ініціативу матчу до себе. Зосередившись на своєму темпі, вони почали диктувати свою гру на полі «Хет-трику». Щоправда, суперники вміло вибудовали оборону біля штрафної і особливо не підпускали туди «минайців». Тому закарпатці пробували бити здалеку – зокрема Страшкевич. Але точності не вистачало.

Проте тиснули «минайці», а забили суперники. Закарпатці пропустили контратаку, яку розвинули на правому фланзі і новачок опонентів Кисленко відзначився голом 2:0.

Лідери Другої ліги, тим не менше, продовжили грати у свою гру і домоглися результату. Команда заробила одинадцятиметровий, який чітко реалізував Нурієв. Міг «Минай» і зрівняти рахунок, але Гегедош свій шанс упустив – під час контратаки вже обіграв голкіпера, проте позиція на полі вже не дозволяла чітко пробити або віддати пас і момент було втрачено.

Після перерви закарпатці не втратили обертів, незважаючи на повне оновлення складу. І могли домогтися свого. Проте не щастило. Спочатку дальній постріл Карнози прийняла на себе поперечина, а на 64 хвилині Кополовець втратив вірогідний шанс – не забив пенальті. Удар Михайла відбив ногою голкіпер.

Відповідно далі спрацювало незмінне футбольне правило про «не забиваєш ти, забивають тобі». Знову «Калуш» провів майстер-клас з реалізації контратак – вдала швидка комбінація і ми пропускаєм ударом головою після навісу з правого флангу – 1:3.

І навіть попри 3 пропущених м’ячі, ми могли витягнути гру. Власне на 77-ій хвилині «минайці» відіграли один гол. Все той же Карноза навісив із штрафного, Вагін виграв верхову дуель і Лобода переправив м’яч у ворота – 3:2.

Звичайно, враховуючи форму та частий графік ігор, великих сил на фінальний штурм у «Минаю» не було. Але і третій гол могли забити. Знову відзначився Карноза із стандарту – проте його блискучий удар прийняла на себе поперечина.

В підсумку, «Калуш» виграє цю дуель. Але закарпатці продемонстрували гідну боротьбу.

ФК “Калуш” – ФК “Минай” – 3:2 (2:1)

Голи: Скакун, 3, Кисленко, 20, ГНП, 77 – Нурієв, 39, пен, Лобода, 80.

Калуш: ГНП (в), Сениця, Кохман (Олевич, 83), ГНП (ГНП, 46), Лебедь (Генега, 66), Кисленко (ГНП, 46), Книш (ГНП, 46), Веремієнко, Скакун (Антонюк, 46), Танчин (Андрусенко, 71), Матушевський.

Минай (1-ий тайм): ГНП (в), Беца, Допілка, Ощипко, Стасюк, Микуляк, Гавриленко, Нурієв, Путраш, Страшкевич, Гегедош.

Минай (2-ий тайм): ГНП (в), Смокоровський, Вагін, Федак, Лобода, Шпак, Карноза, Микуляк, Пиняшко, Страшкевич, Гегедош.

Попередження: Книш, 23, ГНП, 31, ГНП (в), 79, Олевич, 90+1 – Гавриленко, 15, Курнєв, 40, Микуляк, 55, Федак, 80, Лобода, 90+2

Вже сьогодні, 17 лютого, «Минай» грає товариську гру із івано-франківським «Прикарпаттям».

В понеділок, 18 лютого, «Минай» зіграє заключний матч групової стадії «Кубку міського голови Івано-Франківська» із U-19 «Прикарпаття», повідомляє інформаційний департамент ФК «Минай».

Нагадаємо, у суботу відбулися поєдинки 2-го туру зимової першості Закарпаття з футболу

Читайте на ГК:Небесна варта: Ужгородський ліцей придбав FPV-дрони для 128-ї бригади (ФОТО)
Читайте на ГК:300 доларів за «допомогу» у складанні іспиту з водіння: двом закарпатцям повідомили про підозру (ФОТО)
Читайте на ГК:Запобігання корупції: на Закарпатті відбувся мобільний курс оборонного менеджменту (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська