1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Закарпатські хокеїсти виграли турнір в Словаччині

26.01.2019 20:23 Спорт

Сьогоднi 26 сiчня, у мiстi Свiднiк вiдбувся 11-й аматорський турнiр з хокею.

Сьогоднi 26 сiчня, у мiстi Свiднiк вiдбувся 11-й аматорський турнiр з хокею.

Вперше участь у змаганнях взяла й збiрна команда областi “Закарпатськi ведмедi” на чолi з капiтаном Сергiєм Ковачем, повідомило 0312.

Дiйство вiдбувалося на вiдкритому льодовому майданчику словацького мiстечка, яке наразi немає власного комплексу, однак, як i в Ужгородi, будiвництво арени – у найближчих планах. Про це, зокрема, у привiтальному словi нагадала й присутня на змаганнях очiльниця мiстечка Марцела Іванчова.

Суперниками закарпатцiв у цьому турнiрi виступили хокеїсти зi Свiднiка, Стропкова та Бардейова. Команди хоч i аматорськi, але, враховуючи рiвень популярностi цього виду спорту в Словаччинi, демонструють високий рiвень технiки та командної гри.

Друга гра була бiльш запеклою i тримала глядачiв у напрузi протягом усього iгрового часу. Команда з мiста Стропков раз-у-раз вiдбивала атаки закарпатцiв та гостро контратакувала. Втiм у пiдсумку удача схилилася на бiк “Ведмедiв”. З рахунком 3:2 нашим гравцям таки вдалося перемогти. Першу шайбу забив Сергiй Уранов, а Олександр Князев оформив дубль.

У вирiшальному матчi Закарпатськi ведмедi зустрiлися з господарями турнiру –мiсцевою хокейною командою Свiднiк. Попри рiшучi дiї суперникiв, програючи 2:0, закарпатцям таки вдалося у запеклiй боротьбi вирвати перемогу. 
Фiнальний свисток зафiксував перемогу Закарпатських ведмедiв 3:2. Шайби забивали Уранов Сергiй та Саух Михайло, а чемпiонську крапку у цiй iсторiї поставив граючий дитячий тренер Дмiтрiєв Олександр.

Вiдтак збiрна команда областi “Закарпатськi ведмедi” стала чемпiоном турнiру, а незмiнний капiтан команди Сергiй Ковач ще й отримав вiдзнаку кращого захисника турнiру.
Свою перемогу закарпатцi присвячують граючому тренеру команди – Андрiю Максимовичу, який у цей день вiдзначає День народження.

Читайте на ГК:"Спідниці пішли у бій": на Закарпатті жінки  силою відтягували від ТЦК військовозобов'язаного (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Жорсткі вимоги у прикордонній смузі: що вимагатимуть від закарпатців й приїжджих за новими стандартами?
Читайте на ГК:Спецоперація на Закарпатті: 10 учасників потужного угрупування взяли під варту без права на заставу
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська