1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Закарпатський силач став другим на Центральноєвропейському Кубку стронгменів (ФОТО)

24.01.2019 19:37 Спорт

Ужгородцю Івану Григоровському забракло двох балів, аби також ввійти в першу трійку.

Ужгородцю Івану Григоровському забракло двох балів, аби також ввійти в першу трійку.

Володимир Цифра – стронгмен із Великого Березного, посів друге місце за результатами дев’яти етапів «Центральноєвропейського кубку стронгменів».

Відповідну інформацію оприлюднив користувач Александр Мулеса у соцмережі Facebook.

“Володимир Цифра – стронгмен із Великого Березного, підкорив ще одну вершину. За результатами дев’яти етапів «Центральноєвропейського кубку стронгменів», які проводилися в Словаччині, Чехії та Польщі, Володі вдалося посісти друге місце, пропустивши вперед лише надзвичайно сильного поляка Рафала Кобиляша”, – йдеться у повідомленні.

Третю сходинку посів ще один відомий поляк – Роберт Цирвус. Ужгородцю Івану Григоровському бракувало двох балів аби ввійти в першу трійку.

“Саме така ситуація відбулася й минулого року, лише тоді третім став 180-ти кілограмовий чех Честмір Шіма”, – зазначає автор посту.

Загалом в усіх етапах прийняли участь сорок спортсменів із України, Словаччини, Чехії, Польщі, Угорщини, Білорусії, Росії та Грузії. «Центральноєвропейський кубок стронгменів» проводять з 2011 року. Одним із засновників є «Карпатська ліга сильних людей».

І ще одна добра звістка. UFSA – Федерація найсильніших атлетів України та перетягування канату видала в цьому році новий календар, на обкладинці якого помістила фотографію Володі. Це може бути добрим знаком до плідної співпраці у новому сезоні, інформує Перший.

Нагадаємо, юні кікбоксери із Закарпаття вибороли медалі на Кубку Європи

Читайте на ГК:Феномен "Княгині" у світі й переполох на Березнянщині: закарпатський метеорит, за яким "гнався" Жуль Верн аж у Карпати
Читайте на ГК:“Обіцяв зробити з нього інваліда”: інцидент “із запахом” криміналу стався на Закарпатті (ФОТО)
Читайте на ГК:2 000 доларів США хабаря за фіктивну інвалідність для уникнення призову – на Закарпатті судитимуть лікаря-члена ВЛК (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська