1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді відбудеться XI дитячий міжнародний турнір на честь Олександра Філіпа

20.12.2018 16:55 Спорт

21-23 грудня, у спорткомплексах “ZINEDINE” та “Юність” проходитимуть змагання серед дітей 2009 року нарождення та молодших.

21-23 грудня, у спорткомплексах “ZINEDINE” та “Юність” проходитимуть змагання серед дітей 2009 року нарождення та молодших.

Протягом трьох днів (п’ятниця, субота та неділя) в СК «Юність» та «Зенедін» пройдуть матчі найбільшого на Закарпатті, а, можливо, й на Україні дитячого міжнародного турніру з міні-футболу в закритих приміщеннях, присвячені видатному закарпатському дитячому тренеру Олександру Філіпу. Змагатися будуть юні спортсмени 2009 року народження, повідомила Лобда.

Олександр Філіп або ж як його називають вихованці – Шоні-бачі, більшу частину свого життя присвятив футболу, і багато шанувальників гри бережуть в душі образ мудрого, самовідданого, приязного, справедливого наставника, який є для них прикладом. Вихованці Олександра Філіпа, які пройшли через його команди, згодом стали справжніми зірками футболу, а деякі продовжують його справу – тренувати юних зірочок.

36 команд складених з 9-річних футболістів із Словаччини та багатьох міст України розпочнуть в п’ятницю, 21 грудня, визначати кращого на першому груповому етапі.

Читайте на ГК:Спецоперація на Закарпатті: 10 учасників потужного угрупування взяли під варту без права на заставу
Читайте на ГК:"Сльози прощання, ще не висохли": закарпатці проводжали в останню путь загиблого захисника (ФОТО)
Читайте на ГК:На Закарпатті розгорівся скандал через смерть чоловіка на зупинці в обласному центрі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська