1. Новини Закарпаття
  2. >

«Н. Коропець» здолав дубівські «Карпати»

18.11.2018 20:10 Спорт

Підопічні Івана Кіштулинця стали абсолютним чемпіоном першої ліги.

Підопічні Івана Кіштулинця стали абсолютним чемпіоном першої ліги.

У матчі за звання абсолютного чемпіона крайової першості з-поміж юнацьких команд зійшлись ФК «Н. Коропець» та дубівські «Карпати», відповідно чемпіони Західної та Східної зон. Відверто, перша 35-хвилинка – за представниками Мукачівщини, - пише obolok. Щонайменше, тричі вони могли розписуватись у воротах суперника і тричі до гольових атак був причетний Фенчак. Іван усе ж відзначився у першому епізоді на 6-ій хвилині, коли запросив на рандеву голкіпера. Через кілька хвилин він влучив у опору воріт, а згодом змарнував другу очну ставку з воротарем.

У другому таймі підопічні Михайла Руснака дещо оговтались і перехопили ініціативу. Проте саме команда Івана Кіштулинця створила першу небезпечну атаку. Той же Фенчак був зупинений на підступах до штрафного майданчика ціною жовтої картки. Стандарт виконав Сергій Орос. Вище. У наступній атаці Іван Фенчак, опинившись практично навпроти самого голкіпера, поспішив з ударом. Як підсумок, Євгеній Бердар з другої спроби усе ж заволодів м’ячем.

Цей матч за участю «Нижнього Коропця» теж не обійшовся без скандалу. У середині другого тайму на полі замість футболу займались боксом. Неспортивна поведінка була притаманна Денису Гею, який завдав кулаком прямого удару по обличчю Мирославу Фрегану. Арбітр матчу Назарій Дьордь справедливо вилучив винуватця згаданого епізоду. Тож підопічні Івана Кіштулинця залишились у меншості.

«Карпати» так і не скористались кількісною перевагою. Чого не можемо сказати про «Нижній Коропець». Який під ендшпіль матчу виконував два 11-метрові удари. Спочатку удар Сергія Ороса голкіпер парирував. Та в цьому ж епізоді заробив друге пенальті у свої ворота. З реалізацією у Дмитра Манчика проблем не виникло. 2:0.

На останній хвилині основного часу Мирослав Фреган міг зменшити відставання свої команди, однак не реалізував вихід віч-на-віч. А вже в доданий арбітром час Михайло Ціпінько у штрафній обіграв захисника, проте завдав неточного удару. Той же Фреган згодом не реалізував чергове рандеву з воротарем.

Підопічні Івана Кіштулинця – абсолютні чемпіони обласної першості з футболу. Вони із рук голови ГС «Федерація футболу Закарпаття» Івана Дурана отримали красень-кубок за перемогу.

ФК «Н. Коропець»: Олександр Лановенко, Ярослав Дідик, Денис Гей, Сергій Гриців, Василь Перегуда, Володимир Гопонько, Артур Маринець, Сергій Орос, Дмитро Манчик, Василь Цанько, Іван Фенчак.

Запасні: Владислав Плеша, Анатолій Тарахонич, Андрій Нечипорук, Костянтин Павлюк, Василь Кривка, Олександр Попович, Владислав Легеза, ЯникОлберт.

Тренер – Іван Кіштулинець.

ФК «Карпати» (Дубове): Євгеній Бердар, Денис Лиспух, Мирослав Фреган, Михайло Мезей, Богдан Цубера, Тарас Бережник, Олександр Руснак, Павло Кухта, Іван Сойма, Михайло Ціпіньо, Микола Лукач.

Запасні: Василь Декет, Іван Кушнір, Михайло Попович, Роман Дзябко, Іван Кушнір.

Тренер – Михайло Руснак.

Нагадаємо, що закарпатські параолімпійці зайняли восьме командне місце на міжнародному турнірі з настільного тенісу в Чехії.

Читайте на ГК:Спроба втечі за кордон обернулася закарпатцям неприємним сюрпризом: деталі подій
Читайте на ГК:Трагічна сторінка в історії ромів: на Закарпатті запустили віртуальний музей
Читайте на ГК:Кіберполіція попереджає про нову шахрайську схему: що варто знати закарпатцям
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська