1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Виноградівський ФК «Севлюш» – володар Суперкубку області з футболу (ФОТО)

17.11.2018 14:11 0 Спорт
 

У м. Виноградів відбулось урочисте вшанування міської команди ФК «Севлюш» з нагоди перемоги в чемпіонаті Закарпатської області 2018 року і здобуття Суперкубку Закарпатської області з футболу.

На урочистостях були присутні футболісти, тренери, керівництво та персонал команди,  а також почесні гості – депутат Верховної Ради України, почесний голова Федерації футболу Закарпаття Михайло Ланьо, перший заступник голови Закарпатської ОДА, голова Федерації футболу Закарпаття Іван Дуран, заступник голови ФФ Закарпаття Віктор Качур, депутат Закарпатської обласної ради Владіслав Поляк, Виноградівський міський голова Степан Бочкай та його перший заступник Василь Ціцей, президент ФК «Севлюш» Іван Матрунич та голова Виноградівської районної ради  Віталій Любка.

Михайло Ланьо, Іван Дуран та Віктор Качур вручили відзнаки та нагороди Федерації футболу Закарпаття. Також міський голова Степан Бочкай нагородив подяками та грамотами Виноградівської міської ради за вагомий особистий внесок у перемогу, розвиток  футболу у м. Виноградів, створення умов для занять і проведення футбольних матчів, активну підтримку та пропаганду здобутків ФК «Севлюш» та з нагоди перемоги у чемпіонаті Закарпатської області 2018 року та здобуття суперкубка Закарпатської області з футболу, – повідомляють у Виноградівській міській раді   

Нагадаємо, що троє гравців ужгородського “Минаю” увійшли у збірну півріччя Другої ліги.

Читайте на ГК:Реконструкція у Виноградові триває: запрацював музичний фонтан (ФОТО)
Читайте на ГК:“Вбіг схвильований чоловік зі словами…”: що трапилося на Виноградівщині після півночі? (ФОТО)
Читайте на ГК:Сучасне мистецтво процвітає: у Виноградові відкрили першу персональну вставку юної художниці (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська