1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Суперкубок Берегівщини виграв… аутсайдер (ФОТО)

28.10.2018 18:32 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Недільний матч за Суперкубок Берегівщини з футболу майже продублював за результатом фінал Кубка району, коли між собою зустрічались один з  лідерів чемпіонату району ФК “Вилок” (через відсутність першості на Виноградівщині команда прикордонного селища грає на Берегівщині. Ред.) та аутсайдер ФК “Берегуйфолу”. Тоді перемогу святкували берегівчани – 2:1. Так і вийшли у фінал Суперкубка.

Тепер ситуація повторилась – між собою боролись за почесний трофей лідери цьогорічної першості та чемпіони минулорічної – ФК ”Запсонь і команда, що займає передостаннє місце в турнірній таблиці – ФК “Берегуйфолу”.

Поєдинок, як і очікувалось, розпочався атаками запсоньців, на які “огризались” їх суперники. Гра на стадіоні в с.Яноші проходила в невисокому темпі, заважало сповна продемонструвати техніку й слизьке поле. Раз-у-раз пристрілюються ударами здалеку провідні гравці Запсоні Андраш Орос, Алекс Горват, Ласло Кіш, Крістіан Гайдош, Іштван Борто. Проте м’яч летить чи повз стійку, чи вище воріт. Команда часто використовує прострільні передачі справа, але в карному майданчику їх замкнути нікому. Не відсиджувалась в обороні й суперники. Особливо активний граючий тренер Адам Пушкаш, котрий влучними ударами у ствір воріт перевіряв пильність кіпера Іштвана Бейреша. Проте в першому таймі жодній з команд не поталанило досягти результату.

У другій половині зустрічі активніше заграли хлопці з Берегуйфолу. Адам Пушкаш, Саболч Ач, Іштван Гейці, ГергельГорват раз-у-раз створюють небезпечні моменти, але шкіряний вперто не летить у сітку. Все ж настирність принесла плоди: потужний удар здалеку Іштван Бейреш відбиває прямо на Адама Пушкаша і той зблизька буквально розстрілює ворота – 0:1.

Та не минуло й хвилини, як заставнянці рахунок зрівняли – відзначився Андраш Орос – 1:1.

Після пропущених голів обидві команди активізувались. Знов прицільно б’є Адам Пушкаш – відмінний сейв демонструє Іштван Бейреш. Сильно пробиває Герегель Горват – шкіряний влучає в поперечину. Відчувалось, що заставнянці притомились і на останніх хвилинах віддали ініціативу супернику, хоч самі теж шукали шпарини до воріт футболістів з Берегуйфолу.

До кінця зустрічі рахунок так і не змінився. Настала черга післяматчевих пенальті, які й мали визначити переможця.

Першим до м’яча підходить Саболч Ач з Берегуйфолу. Удар – м’яч у сітці , 1:0. Коли ж результат став 3:2, вище воріт пробиває заставнянець Янош Дєрке. Цей промах став фатальним, бо Адам Пушкаш не схибив і поставив перможну крапку в поєдинку. Отже, почесний трофей – у берегуйфолівців. Тепер вони володарі не лише Кубка району, а й Суперкубка.

Кращими гравцями матчу визнали  Іштвана Борто із Запсоні та Адама Пушкаша.

Нагордження провели голова Берегівської районної ради Йосиф Шін, очільник районної федерації футболу Олександр Чегіль, його заступник Валерій Щока та головний редактор газети “Спорт-тайм” Степан Селменський.

На запитання кореспондента Голосу Карпат, чи розраховувала команда сьогодні на перемогу, граючий тренер ФК “Берегуйфолу” Адам Пушкаш відповів:

“Ми приїхали у Яноші виключно за нею. Бо коли у нас повноцінний склад (шість гравців команди виступають у другій лізі чемпіонату Угорщини. Ред.), можемо здолати будь-якого суперника”.

Це футболісти довели яу у матчі з Вилоком, так і сьогодні у фіналі Суперкубка.

Нагадаємо, що спортсменки з Ужгорода виступили на турнірі з художньої гімнастики “Sharm-2018”.

Читайте на ГК:Нічна пожежа на Закарпатті: сім’я врятувалася в останню мить (ФОТО)
Читайте на ГК:“Для чого це все виставляння в мережі?”: ДТП “розбрату” в Берегові (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Закарпатка потрапила у руки тирана-чоловіка: кривдник погрожував розправою (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська