1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Ужгородщині відбудеться міжнародний турнір із плавання

14.09.2018 09:28 Спорт

Уже завтра, 15 вересня, у селі Соломоново, що на околиці міста Чоп, в аквакомплексі “Європа” відбудеться традиційний міжнародний турнір із плавання “Transcarpathian swimming cup”.

Уже завтра, 15 вересня, у селі Соломоново, що на околиці міста Чоп, в аквакомплексі “Європа” відбудеться традиційний міжнародний турнір із плавання “Transcarpathian swimming cup”.

Як розповідають організатори, ці змагання проводяться вже 18 років поспіль, однак тільки цьогоріч набули міжнародного характеру, повідомив ЗК. Зокрема, тут можна буде побачити близько двох сотень учасників: окрім спортсменів із Закарпаття, на Ужгородщину приїдуть любителі плавання зі Львова, Харкова, Дніпра та Києва, а також із-за кордону - Словаччини та Угорщини. 

Випробувати свої сили зможуть як професіонали, так і аматори. Крім того, у рамках заходу передбачені змагання ветеранів плавання, виступи ватерполістів, майстер-класи від всесвітньо відомих плавців. Зокрема, запрошено ватерпольну команду "Динамо" (Ужгород), а розважальну частину заходу становитимуть виступи зразкового дитячого ансамблю народного танцю "Джерельця Карпат".

“Очікуємо яскравих запливів і позитивних емоцій”, - підсумовують організатори і запрошують усіх охочих долучатися. Вікова категорія учасників становить від 18 років. Реєстрація триватиме із 11.00; початок змагань о 15.00.

Нагадаємо, сьогодні в Ужгороді відбудеться "Нічний забіг".

Читайте на ГК:Прогулянка зі "смаком" стресу: в Ужгороді шукали зниклу дитину (ФОТО)
Читайте на ГК:Грабіж по-Американські: в Ужгороді злодій здивував правоохоронців (ФОТО)
Читайте на ГК:Не встиг отямитися, як його пограбували: на Закарпатті невідомий напав на перехожого (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська