1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді сьогодні відзначили День фізичної культури та спорту одразу двома змаганнями /ФОТО

08.09.2018 19:07 0 Спорт
 

У спорткомплексі “Юність” нині відбувся “Відкритий кубок м. Ужгорода з боротьби самбо” серед юнаків і дівчат 2004-2009 р.н., а також турнір “Золото Карпат” серед ветеранів дзюдо.

За перемогу боролися понад дві сотні спортсменів із різних областей України. Зокрема, на татамі зійшлися ветерани дзюдо з Ужгорода, Хмельниччини, Львівщини, Івано-Франківщини, Києва, Дніпропетровська, Харкова, Кропивницького, а також із-за кордону – Словаччини та Латвії. Закарпаття ж на змаганнях представили спортсмени з Ужгорода, Мукачева, Іршавського та Воловецького районів.

На офіційному відкритті заступник Ужгородського міського голови Василь Гомонай від імені міського голови Богдана Андріїва привітав учасників, тренерів та вболівальників: “Тішить, що молоде покоління має можливість подивитися і перейняти досвід ветеранів. А ті, своєю чергою, мають змогу прививати ще більшу любов до спорту і здорового способу життя, за що велике спасибі. Сподіваємося, час, проведений в Ужгороді, запам’ятається тільки позитивними емоціями, і ви із задоволенням приїжджатимете до нас і надалі”.

Із вітальним словом виступили також начальник управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації Віталій Ерфан, куратор змагань – голова комісії з боротьби самбо та дзюдо серед ветеранів Юрій Клімантов, директор ДЮСШ №1 в Ужгороді Анатолій Коломоєць.

Керівник Закарпатської обласної федерації самбо Національної федерації самбо України  Олег Ціник наголосив: “Дуже приємно, що саме в День фізичної культури і спорту вперше на Закарпатті, й в Ужгороді зокрема, можемо побачити вправність майстрів дзюдо і зовсім юних спортсменів із боротьби самбо”.

Настрою на відкритті додали виступи з елементами художньої й танцювальної гімнастики учасників спортивного клубу “Пірует” та колоритні номери “Танцювальної корпорації друзів”. Відтак портсмени продовжили змагатися.

Організатори висловили сподівання, що кожного наступного року кількість учасників тільки зростатиме.

Ужгородська міськрада.

Нагадаємо, «Ужгород» прийматиме «Малинськ»: матч відбудеться у неділю 9 вересня на ужгородському стадіоні «Автомобіліст».

Читайте на ГК:На Закарпатті виявили склади з "сюрпризом": відомо перші подробиці (ФОТО)
Читайте на ГК:Діти залишились без батька: закарпатці провели в останню дорогу полеглого Героя (ФОТО)
Читайте на ГК:Штовхнула та відібрала сумку: на Закарпатті затримали зловмисницю, яка пограбувала 57-річну жінку (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська