1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Вища ліга Закарпаття з футболу: «Середнє» здивувало вболівальників

06.09.2018 20:54 Спорт

У перенесеній грі 15-го туру найвищого футбольного дивізіону краю «Вітязь» (Концгазо) на власному полі приймав «Середнє».

У перенесеній грі 15-го туру найвищого футбольного дивізіону краю «Вітязь» (Концгазо) на власному полі приймав «Середнє».

До звітного двобою середнянці перебували на другій сходинці, а концгазівці розташувалися на восьмій позиції. У першому колі змагань «Середнє» перемогло з рахунком 3:1. Цього разу від підопічних Василя Варги також очікували позитивного результату, однак «Вітязь» зумів дати бій і відібрав очки від претендента на медалі.

У першому таймі на полі було багато боротьби та обмаль гольових моментів. Дальні удари жодній з команд необхідного результату не принесли. На перерву футболісти пішли за рахунку 0:0. У другій 45-хвилинці команди активізувалися і небезпечних моментів побільшало. На 66-й хв. «Вітязь» залишився в меншості. Здавалося, гості зуміють дотиснути суперника, але команда В’ячеслава Пінковського проявила бійцівський характер і здобула позитивний результат. На 87-й хв. зусиллями Андрія Зизича «Вітязь» вийшов уперед, але втримати перемогу не вдалося. За хвилину Вадим Медведєв установив паритет.

Фінальний свисток зафіксував сенсаційну нічию 1:1. «Середнє» віддаляється від омріяного чемпіонства, а «Вітязь» виходить на сьоме місце.

«Вітязь» (Концгазо) – «Середнє» – 1:1 (0:0)

Голи: Андрій Зизич 87 – Віталій Медведєв 88.

«Вітязь»: Володимир Овсієнко, Євген Колобов, Юрій Бойкул, Артем Пустовіт, Євген Чепіль, В’ячеслав Ковтан, Олександр Мадяр, Юрій Лаб’як (Едуард Готра 56), Андрій Зизич (Василь Красношлик 90), Андріан Горняк (Максим Сумцов 64), Едуард Дзьоба (Сергій Повхан 72).

Тренер – В’ячеслав Пінковський.

«Середнє»: Павло Кучінка, Юрій Дрозд, Віталій Міклош, Євген Лукіяник, Мирон Гулович (Юрій Сорока 84), Віталій Трачук (Віталій Медведєв 73), Дмитро Рацин (Руслан Соскида 46), Олександр Бако, Павло Тищук, Іван Качур, Річард Шольц.

Тренер – Василь Варга.

Інші матчі 15-го туру:

«Бужора» (Іршава) – МФА «Мункач» (Мукачево).

«Поляна» – «Ужгород».

«Вільхівці» – ДЮСШ Тячів.

«Карпати» (Рахів) – «Оболонь» (Хуст).

Нагадаємо, що юні ужгородці перемогли у міжнародному футбольному турнірі.

Читайте на ГК:Голови та руки обмотанні залізними канатами: українські археологи виявили шокуючу знахідку (ФОТО)
Читайте на ГК:Життя закарпатських ромів між світовими війнами: з'явились унікальні кадри (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На Закарпатті виявили склади з "сюрпризом": відомо перші подробиці (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська