1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Очільник Федерації футболу Закарпаття заговорив про свою відставку

04.09.2018 09:09 Спорт

Очільник Федерації футболу Закарпаття Іван Дуран у інтерв’ю місцевому виданню зазначив, що це його "останній рік на посаді голови".

Очільник Федерації футболу Закарпаття Іван Дуран у інтерв’ю місцевому виданню зазначив, що це його

Про це повідомив Оболок.

"Був і залишаюся оптимістом, але сьогодні такі реалії, що це буде мій останній рік на посаді голови федерації. Я обирався на 4 роки, але внаслідок незрозумілих маніпуляцій з реорганізації у Федерації футболу України та в регіональних федераціях змінилися терміни перебування на посаді. І мені знову потрібно було обіймати посаду 3+4, тобто 7 років. Вважаю, що зміна керівника ФФЗ не завадить як закарпатському, так і загалом українському футболу. До речі, не один голова ФФУ не добув свій законний термін: усіх достроково зняли…", – зазначив Іван Петрович.

На уточнююче питання журналіста, що вплинуло на його рішення, Іван Дуран відповів: "Предметніше розповім на найближчому засіданні виконкому. Якщо коротко, то причини, звичайно, є. Зокрема, я не маю довкола себе необхідної кількості однодумців і такого рівня тісної співпраці з Федерацією футболу України, якого прагну, будучи на посаді. Не додає оптимізму і втручання у футбол політичних думок та напрямків. Якими б «благими» не були такі втручання, але сам їх факт уже шкодить розвитку футболу".

Нагадаємо, виноградівський «Севлюш» очолив турнірну таблицю чемпіонату Закарпаття з футболу.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська