1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Виноградівський «Севлюш» очолив турнірну таблицю чемпіонату Закарпаття з футболу

03.09.2018 18:54 Спорт

У неділю, 2 вересня, відбулися поєдинки 14-го туру Вищої ліги Закарпаття з футболу.

У неділю, 2 вересня, відбулися поєдинки 14-го туру Вищої ліги Закарпаття з футболу.

«Севлюш» (Виноградів) – «Карпати» (Рахів) – 7:0

Господарі поля – головні фаворити в боротьбі за чемпіонське звання, повідомив КО. У домашньому поєдинку із середняком чемпіонату вони мали брати максимум очок. Із поставленим завданням команда впоралася. Виноградівці переважали суперника за всіма показниками й здобули розгромну перемогу з рахунком 7:0. У першому таймі підопічні Валентина Слюсаря провели три результативні атаки, на завершенні яких відмінно зіграли Адріан Пуканич (16), Юрій Чонка (30) та Михайло Чедрик (42). Після перерви господарі продовжили тиснути на ворота суперника й відзначилися чотирма точними ударами: Михайло Реплюк (63, 79), Мирослав Мудра (81), Адріан Пуканич (85).

МФА «Мункач» (Мукачево) – «Вітязь» (Концгазо) – 0:2

У першій половині гри на полі було багато боротьби та обмаль гольових моментів. Перше взяття воріт сталося 64-й хв: Едуард Готра точним ударом вивів гостей уперед. Господарі мали шанси встановити паритет, однак їм забракло влучності. Натомість «Вітязь» зумів провести друге взяття воріт (гол на рахунку Сергія Повхана 92) і забезпечив собі переможний результат.

ДЮСШ Тячів – «Поляна» – 1:2

Як і очікувалося, переможцем цього протистояння став колектив зі Свалявщини. Михайло Лозинець уже на 13-й хв. вивів гостей уперед, а наприкінці першого тайму Артем Баятян (38) подвоїв перевагу своєї команди. Наприкінці поєдинку тячівці забили один м’яч (автором голу став Євген Мягков 88), однак на більше в них не вистачило ні сил, ні часу.

«Оболонь» (Хуст) – «Вільхівці» – 0:0

Матч проходив у напруженій боротьбі. В обох команд були гольові моменти, однак витиснути з них максимум нікому не вдалося. На 73-й хв. «Вільхівці» залишилися в меншості, але скористатися чисельною перевагою хустяни не змогли. Фінальний свисток зафіксував безгольову нічию 0:0.

Поєдинок між «Ужгородом» та іршавською «Бужорою» перенесений на 6 вересня через участь команди з обласного центру в аматорському чемпіонаті України.

ФК «Середнє» – вихідний.

Олег МИКИТА

Нагадаємо, що українці з семи міст встановили рекорд, станцювавши на Говерлі Кубинські танці

Читайте на ГК:Реконструкція у Виноградові триває: запрацював музичний фонтан (ФОТО)
Читайте на ГК:“Вбіг схвильований чоловік зі словами…”: що трапилося на Виноградівщині після півночі? (ФОТО)
Читайте на ГК:Сучасне мистецтво процвітає: у Виноградові відкрили першу персональну вставку юної художниці (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська