1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Василь Кобін: «Я ніколи не забував, що є вихованцем закарпатського футболу»

25.08.2018 20:52 Спорт

Прес-служба Федерації футболу України після матчу 1/32 Кубку України, поспілкувалася із нинішнім півзахисником ФК «Минай» Василем Кобіним.

Прес-служба Федерації футболу України після матчу 1/32 Кубку України, поспілкувалася із нинішнім півзахисником ФК «Минай» Василем Кобіним.

Багаторазовий чемпіон України Василь Кобін розповів про свої враження після поєдинку другого раунду Кубку України проти «Прикарпаття» (3:1):

— У кубкових баталій своя, особлива аура. Тут на перший план виходить максимальна концентрація, взаємовиручка, бо одна помилка може перекреслити всі плани.

Відрадно, що, незважаючи на статус дебютанта другої ліги, «Минай» впевнено крокує кубковою дистанцією. Вважаю, що ми заслужено взяли гору над «Прикарпаттям», причому не тільки завдяки рідним стінам. Адже переважали суперника в тактичній гнучкості й головне, як кажуть, більше хотіли перемогти. Тепер буде шанс у наступному раунді з’ясувати, чого ми варті вже в протистоянні з елітними командами…

Чому я опинився в «Минаї»? Знаєте, рано чи пізно треба повертати борги… Я ніколи не забував, що є вихованцем закарпатського футболу. Коли зустрівся з керівництвом ФК, довідався про амбітні завдання, які поставлено перед командою. Вирішив, що слід повертатися додому й допомогти «Минаю» своїм досвідом на важкому шляху становлення.

Поки що ми виступаємо у другій лізі, але я отримую насолоду від гри. Бо «Минай» намагається демонструвати видовищний, комбінаційний футбол. Дуже важливо, що поруч зі мною виступають старі друзі — Михайло Кополовець, Владислав Микуляк, з якими ми свого часу здобували визнання на професіональному рівні ще в ужгородському «Закарпатті».

Нагадаємо, що хустяни відзначали велозаїздом День прапора України.

Читайте на ГК:“Дубай” по Закарпатськи: в Ужгороді небачений ажіотаж біля нової атракції (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Одні радіють заморському “диву” інші лізуть у кримінал: що трапилося в одному із міст області (ФОТО)
Читайте на ГК:На кордоні з Угорщиною затримали українку, яка перебувала у розшуку (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська