1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В ФК Минай гратиме Василь Кобін

17.08.2018 14:14 Спорт

16 серпня на стадіоні «Минай-Арена» відбулася презентація зіркового новачка команди – Василя Кобіна.

16 серпня на стадіоні «Минай-Арена» відбулася презентація зіркового новачка команди – Василя Кобіна.

У це міжсезоння головний клуб Закарпаття підсилився кількома футболістами високого рівня (Ігор Ощипко, Анатолій Нурієв, Петро Стасюк, Михайло Бабій та Максим Гавриленко), однак найбільшу увагу викликало підписання Василя Кобіна. Екс-футболіст донецького «Шахтаря» та збірної України уклав угоду з клубом на один рік з можливістю пролонгації,повідомляє Карпатський об'єктив.

Довідка: Василь Кобін народився 24 травня 1985-го року на Мукачівщині. Футбольної грамоти навчився в СДЮСШОР (Ужгород). За свою довгу та яскраву футбольну кар’єру встиг пограти за «Закарпаття» (Ужгород), «Карпати» (Львів), «Шахтар» (Донецьк), «Металіст» (Харків), «Шахтар» (Солігорськ, Білорусь), «Верес» (Рівне) та «Тобол» (Казахстан). Зіграв 11 ігор за збірну України. Неодноразовий чемпіон України, володар Кубку та Суперкубку України.

Василь відзначив хороший кадровий потенціал команди і заявив, що клуб спроможний виграти золоті медалі Другої ліги. Кобін був близьким щоб перейти до «Дебрецена», однак в останній момент виникли нюанси, через які було прийнято рішення не підписувати контракт. «Пропозиція грати за «Минай» надійшла від президента команди. Я йому вдячний, що він запросив мене. Тут багато амбіційних цілей і задач, клуб хоче рости і прогресувати. Це команда із мого рідного краю. Радий тому, що такий колектив з’явився у професійному футболі», – розповів Василь Кобін.

Під час заходу президент клубу Валерій Пересоляк озвучив завдання команди на сезон 2017/18 років: «У нас хороший підбір виконавців. Завдання перед командою стоять найвищі – перемагати в кожній грі й поборотися за перше місце в Другій лізі України. Також намагатимемося пройти якомога далі в Кубку України».

Згодом Кобін з рук президента команди отримав ігрову форму під 99 номером і зіграв свою першу гру. Суперниками та партнерами були вихованці клубної ДЮСШ.

Юних футболістів розділили на дві команди, капітанами яких стали досвідчені Василь Кобін та Михайло Кополовець. Вони провели майстер-клас для наймолодших і позмагалися на полі. Із мінімальним рахунком 1:0 перемогла команда Кобіна.

Першу офіційну гру в футболці ФК «Минай» Кобін може провести вже найближчої суботи. У рамках 5-го туру Другої ліги України з футболу «Минай» на своєму полі прийме «Черкащину-Академія» (Білозір’я). Початок гри о 17.00.

Читайте на ГК:Парк-готель «Брістоль» зібрав кошти на розвідувальний БПЛА та передав його військовим
Читайте на ГК:Летальний наслідок від грипу: в Україні померла 9-річна дитина
Читайте на ГК:На Закарпатті водій намагався дати хабаря поліцейським: що було далі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська