1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В ужгородського ГК «Карпати» — новий тренер

11.08.2018 19:12 Спорт

На тренерському містку ужгородських «Карпат» відбулися зміни, замість Бориса Петровського команду останній тиждень тренує Віктор Чернов.

На тренерському містку ужгородських «Карпат» відбулися зміни, замість Бориса Петровського команду останній тиждень тренує Віктор Чернов.

Слід зауважити, що саме на добу Петровського припадають найбільші здобутки ужгородського ГК – закарпатки двічі ставали  чемпіонами суперліги, три рази завойовували срібло. Нині ж уже екс-наставик карпатівок, за попередньою інформацією, поїхав працювати до Чехії, повідомляє Uzhgorod.net.

Новий наставник ужгородського клубу Віктор Іванович Чернов в минулому вже працював тренером карпатівок, ще в 1997 році під його орудою дівчата вперше  завоювали бронзові медалі, після того він працював з вихованцями СДЮСШОР «Карпати», які також ставали переможцями та призерами дитячої гандбольної ліги України.

Також зі стану клубу стало відомо, що і в цьому році команда не братиме участь у єврокубках – Кубку виклику ЄГФ, керівництво клубу вирішило не подавати заявку на участь у цьому престижному турнірі. Тож команда до майбутнього чемпіонату наразі готується в Ужгороді,  а невдовзі дівчата поїдуть на міжнародний турнір  до  Румунії. А перед стартом нового сезону зіграють матч за суперкубок України проти львівської «Галичанки».

Нагадаємо, ужгородські «Карпати» вибороли Кубок України.

Читайте на ГК:Весняне диво на Закарпатті: каштани зацвіли в одному з регіонів області (ФОТО)
Читайте на ГК:В Ужгороді провели екскурсію для поранених військових (ФОТО)
Читайте на ГК:Голови та руки обмотанні залізними канатами: українські археологи виявили шокуючу знахідку (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська