1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Юні тенісисти України з'їхалися до Тячева на "Літні канікули"

20.07.2018 15:05 Спорт

Черговий турнір Федерації тенісу України 2-ї категорії під назвою «Літні канікули» відбувся на кортах Тячівської ДЮСШ з 16 по 18 липня.

Черговий турнір Федерації тенісу України 2-ї категорії під назвою «Літні канікули» відбувся на кортах Тячівської ДЮСШ з 16 по 18 липня.

На цей раз юні тенісисти змагалися в одиночному і парному розрядах  у вікових категоріях до 10, 12 і 14 років.

Понад 50 учасників з Києва, Львова, Луцька, Івано-Франківська, Хмельницького, Кам’янець-Подільська, Калуша, Надвірної, Трускавця, Стрия, Ужгорода, Мукачева, Виноградова, Хуста та Тячева протягом  3-х днів демонстрували у напружених і видовищних  поєдинках свою майстерність, технічну, тактичну підготовленість  і волю до перемоги у. Незважаючи на примхи погоди, змагання вдалося провести на високому організаційному рівні.

Втішили виступи і якість гри закарпатців, на рахунку яких  два перших ,  сім других  і три третіх місця.

Переможцями і призерами  турніру  в одиночному і парному розрядах стали тячівці  Дарина  Глібчук , Артур  Гепп,  Давид  Красновський  і Ігор Шишмарьов , ужгородці  Олександр Переганя, Олександр Тимкович, Володимир Стельмах, хустяни Юрій  Келемен  і  Анатолій  Савицький, берегівчанка Ніколетт Гада.

З технічними результатами змагань  бажаючі можуть ознайомитися за посиланням  http://www.ftu.org.ua/?mid=3&action=draws_list&tur_id=4807, повідомив старший тренер відділення тенісу Тячівської ДЮСШ В.Павлишинець.

Нагадаємо,юна тенісистка з Тячева посіла призове місце на турнірі у Будапешті.

Читайте на ГК:Рідні нарешті зможуть поховати свого Героя: “живим коридором” зустріли захисника, який поліг майже рік тому (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Був нагороджений  знаком «Золотий хрест»: Герой із Закарпаття повернеться додому “на щиті” (ФОТО)
Читайте на ГК:Вогняна пастка: на Закарпатті спалювання сміття призвело до важких наслідків для двох працівників
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська