1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

СБУ прийняла рішення по футболістам так званої збірної Закарпаття

07.07.2018 10:19 Спорт ВАЖЛИВО

СБУ перевірила, хто з українських футболістів представляв так звану збірну Закарпаття на турнірі з командами з невизнаних держав.

СБУ перевірила, хто з українських футболістів представляв так звану збірну Закарпаття на турнірі з командами з невизнаних держав.

Служба безпеки України перевірила, хто з українських футболістів представляв так звану збірну Закарпаття на турнірі з командами з невизнаних держав і прийняла рішення по решті представників футбольної команди, повідомив ua-football.

Про це на своїй сторінці в facebook повідомив народний депутат України Андрій Іллєнко. Йому з СБУ надійшла відповідь на депутатський запит.

Перед ФФУ буде поставлено питання про позбавлення спортивних ліцензій двох футболістів - громадян України, а організаторам та іншим гравцям з числа громадян Угорщини заборонений в'їзд на територію України.

Раніше повідомлялося, що Федерація футболу України заявила про санкції до спортсменів, які брали участь в так званому чемпіонаті світу з футболу серед невизнаних країн.

Нагадаємо, Закарпаття причетне до скандалу із футбольним чемпіонатом команд невизнаних територій.

Читайте на ГК:Серце щемить від болю: на Закарпатті пожежа забрала життя 19-ти чотирилапих пухнастиків (ФОТО)
Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська