1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Берегівщині відбулись півфінальні матчі районного турніру

06.07.2018 22:25 Спорт

Як правило, він проводився осінню після завершення регулярного чемпіонату і його метою була перевірка перспективної молоді для поповнення і укомплектування команд з метою підготовки до наступного сезону, повідомив КО. За ці роки трофеєм володіли ФК «Дийда», ФК «Велика Бийгань» та ФК «Зірка» (Берегово). Минулого сезону турнір не проводився.

Причиною проводити турнір у міжсезоння стала мала кількість команд у чемпіонаті. Планувалося провести його за коловою системою. Але через фінансові проблеми ФК «Запсонь» та ФК «Берегуйфолу» відмовилися від участі, аінші колективи вирішили зменшити витрати на проїзди. Тож турнір проводиться за кубковою системою, починаючи з 1/2 фіналу.

Жереб звів у півфіналах ФК «Кідьош» – ФК «Перехрестя» та ФК «Вилок» – ФК «Батьово». Ігри проходили на стадіоні села Кідьош. Саме гра за участю господарів і пройшла першою.

ФК «Кідьош» – ФК «Перехрестя» – 2:1

Господарі вийшли на поле без провідних гравців. Вболівальники не побачили на футбольному полі Золтана Кордоша, Бейло Дерцені, Тихомира Дерцені, Романа Огара, Ласло Селеша та Миколу Нодя. Це не могло не позначитися на грі господарів. Хоча треба віддати належне футболістам, які вийшли на поле. Вони провели гру на хорошому рівні і змогли протистояти не простому супернику. Дебют був за господарями, що дало свій результат на 13 хвилині, коли Іштван Поп ударом головою відкрив рахунок. Швидкий гол заспокоїв господарів. Цим скористалися футболісти Перехрестя, які заволоділи ініціативою на полі та провели ряд потужних атак. На 35 хвилині Михайло Поп пройшов правим флангом, обіграв захисника і точно пробив в дальній кут від воротаря – 1:1.

Друга половина гри пройшла в масованих атаках футболістів Перехрестя, але їх атаки завершувалися ударами, які парирував, здавалося, в безнадійних ситуаціях, воротар Кідьоша Дмитро Чуперечин, чим викликав захоплення вболівальників. Саме його впевнена гра давала змогу місцевим футболістам організовувати стрімкі контратаки. І на 70 хвилині знову Іштван Поп, як і в першому таймі, ударом головою вивів Кідьош вперед – 2:1.

Останні хвилини гри пройшли в атаках Перехрестя, Кідьош відповідав контрвипадами, але результат не змінився.

ФК «Вилок» – ФК «Батьово» 0:0 (за пен. 2:4)

Гра, яку продемонстрували ці колективи, може бути окрасою будь-якого турніру. Вона показала силу команд, продумані тактичні дії тренерів і високий рівень футболістів учасників.

Команди провели два різні тайми. У першій половині домінували гравці Вилока, які мали ігрову і територіальну перевагу. Вони проводили швидкі атаки, небезпечно пробивали по воротам. Особливо небезпечними були Себастьян Полоташ та Дмитро Микулко. Але надійно діяв захист на чолі з Петром Кривяником, а на останньому рубежі холоднокровно стояв Володимир Дядюк.

Друга половина гри пройшла в атаках і повній перевазі футболістів Батьова, які залишилися вдесятьох. Тренер команди Ігор Чернік провів заміну і сам вийшов на поле. Мабуть, саме його присутність і керуюча роль дали позитивний результат. Іштван Костю двічі небезпечно пробивав, але надійно діяв воротар Вилока Крістіан Зан. Гра завершилася бойовою нічиєю.

Долю путівки у фінал вирішили післяматчеві пенальті героєм яких був Володимир Дядюк. Саме завдяки його реакції і надійній грі Батьово перемогло в після матчевих пенальті 4:2, повідомляє Федерація футболу Берегівщини.

У матчі за третє місце зустрінуться ФК «Перехрестя» та ФК «Вилок». У фінальній грі «Кідьош» протистоятиме «Батьову».

Нагадаємо, у Виноградові кілька вулиць опинились під водою.

Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська