1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Побігали за м'ячем: в Ужгороді відбувся турнір з міні-футболу, присвячений Дню української поліції (ФОТО)

06.07.2018 17:55 Спорт

На центральному стадіоні «Авангард» в Ужгороді відбувся турнір з міні-футболу з нагоди професійного свята правоохоронців – Дня Національної поліції України.

На центральному стадіоні «Авангард» в Ужгороді відбувся турнір з міні-футболу з нагоди професійного свята правоохоронців – Дня Національної поліції України.

В напруженій боротьбі перемогу вибороли хустські правоохоронці. 

Сьогодні, 6 липня, в Ужгороді на стадіоні «Авангард» відбувся турнір з міні-футболу, присвячений Дню поліції України. Участь у ньому взяли футбольні команди Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, обласного Управління патрульної поліції, Ужгородського, Мукачівського, Хустського, Тячівського та Берегівського відділів поліції.

У фіналі зійшлися команди ГУНП і Хустського відділу поліції. В напруженій боротьбі перемогу з рахунком 3:2 святкували хустяни. Третє місце виборола команда Берегівської поліції.

Переможців футбольного турніру, а також кращих гравців, нагородив начальник Головного управління національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Роман Стефанишин. Очільник поліції краю привітав колег із професійним святом, побажав усім міцного здоров’я, сімейної злагоди та нових професійних здобутків.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Нагадаємо, в Ужгороді відсвяткували річнию створення Національної поліції України.

Читайте на ГК:“Пурхали неначе метелики”: в області відбувся турнір «Magic Air Championship» (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Прикордонниками ліквідовано черговий канал незаконного переправлення осіб через державний кордон (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На Ужгородщині через безвідповідальність власників обійстя сталася пожежа (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська