1. Новини Закарпаття
  2. >

Олімпійські та Параолімпійські призери отримали квартири в Києві

06.07.2018 02:51 Спорт

На сьогодні вирішено питання поліпшення житлових умов переможцям Олімпійських та Паралімпійських ігор 2012 року в Лондоні та 2016 року в Ріо.

На сьогодні вирішено питання поліпшення житлових умов переможцям Олімпійських та Паралімпійських ігор 2012 року в Лондоні та 2016 року в Ріо.

Загалом виділено 9 квартир у будинку на вулиці Соломії Крушельницької у Дарницькому районі столиці. Про це повідомив директор Департаменту молоді та спорту КМДА Вадим Гутцайт.

Так, уже отримали ордери на 7 однокімнатних квартир: Олег Верняєв, Ігор Радівілов (спортивна гімнастика), Жан Беленюк (боротьба греко-римська), Ганна Різатдінова (гімнастика художня), Олена Вороніна (фехтування), В’ячеслав Лаврухін (тренер Ігора Радівілова, переселенець із Донецької області), Сергій Кліпперт (вади зору, плавання).

Також 2 ордери на двокімнатні квартири отримали Артур Дзігасов (тренер Жана Беленюка), Дмитро Соловей (вади зору, дзюдо).

Крім того, було ухвалене рішення про поліпшення житлових умов спортсменам та тренерам.

Читайте на ГК:Фатальний похід закарпатця на ринок: чому за гроші люди "вбивають" самих себе й власних дітей?
Читайте на ГК:Карколомна автотроща на трасі "Київ-Чоп": відомо, де перекрито рух
Читайте на ГК:Гуманітарна допомога для відновлення України: через митницю Закарпаття доставлено понад 236 тисяч тонн гумвантажів
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська