1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Берегові вболівальники збірної України з футболу виборювали сертифікати на поїздку на один із закордонних матчів команди (ФОТО)

01.07.2018 10:16 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Конкурс організували й провели активісти фан-руху “Вірні збірній”, який набирає обертів у країні.

Зараз проект, ініційований новим преміум-спонсором збірної компанією “Перша приватна броварня” та підтриманий Федерацією футболу України, об’єднує понад 10 тисяч шанувальників цього виду спорту, які підтримують наших гравців незалежно від результату конкретного матчу й наочно демонструють, що українці вміють уболівати за своє команду красиво та від усього серця.

“Сподіваємось, що найближчим часом фан-рух “Вірні збірній” стане справжньою візитівкою країни на міжнародній арені,”- поділився з Голосом Карпат ведучий акції в Берегові Любомир Олексин.

До цього часу група активістів уже побувала у Сваляві, Мукачеві, Виноградові. У Берегові до участі в розиграші сертифікатів на поїздку на один із закордонних матчів збірної зареєструвались 86 осіб (обов’язковою умовою було, щоб людина мала не менше 18 років). Ще до визначення переможців перед публікою виступили учасники клубу “Укрфристайл”, які продемонстрували своє вміння в жонглюванні м’ячем. Відбулись також міні-змагання, хто сильніше проб’є по шкіряному і влучить у надувні ворота.

Забігаючи наперед, відмітимо, що найвищу швидкість руху м’яча зафіксували в берегівчанина Івана Калинича – 102 метри за хвилину. В нагороду він отримав лобду з автографом легендарного Андрія Шевченка.

Такий самий приз вручили Володимиру Бебеху, котрий був третім у розиграші сертифікатів, другим у пробитті м’яча та у трійці призерів інтелектуалів, які відповідали на запитання ведучого з історії українського футболу. До слова, найбільше балів тут набрав теж мешканець Берегова Сергій Кривошкін, який правильно відповів на шість запитань з десяти. Йому вручили пам’ятну футболку від преміум-спонсора. Такі ж майки одержали інші два призери.

Переможці мали змогу залишити свої побажання збірній на жовто-блакитному національному прапорі з надписом “Берегово”.

“Всі ці стяги з назвами міст, де проходили наші акції, будуть встановлені на харківському стадіоні “Металіст”, де проводитиме свій наступний поєдинок наша збірна,- розповів Любомир.- На жаль, матч відбуватиметься при порожніх трибунах із-за дискваліфікації команди. Можливо, прапори з побажаннями уболівальників додадуть сил українським футболістам.”

Насамкінець переможці акції разом з іншими вболівальниками сфотографувались на фоні національного стягу, який буде поміщено в музей фан-руху.

Наступна акція відбудеться сьогодні, 1 липня, в Хусті на майдані Незалежності. Початок о 18.00 годині.

Нагадаємо, на Тисі в Закарпатті перекинувся човен з угорськими туристами.

Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська