1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді затримали 14-річного хлопця "під кайфом" (ФОТО)

22.06.2018 12:57 0 Спорт
 

Сьогодні, близько 5-ї ранку, на вулиці Станційній, у місті Ужгород, патрульні помітили громадянина, який при їх наближенні, різко викинув на землю згорток фольги і пішов у протилежний бік.

Завдяки досвіду роботи, інспектори відразу зрозуміли, що особа щось приховує. У згортку знаходилась кристалічна речовина білого кольору, ззовні схожа на наркотичну. Порушником виявився 14-річний хлопець, який, за результатами обстеження, перебував у стані наркотичного сп’яніння внаслідок вживання амфетаміну.

Також, на вулиці Капушанській, патрульні зупинили чоловіка, який намагався уникнути зустрічі з правоохоронцями. Під час поверхневої перевірки у громадянина вияивили згорток з кристалічною речовиною, ззовні схожою на наркотичну речовину — метамфетамін.

В обох випадках, на місце події, патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Патрульна поліція Закарпатської області нагадує - за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачено кримінальна відповідальність за ст. 309 ККУ, повідомили в поліції.

Нагадаємо, на Тячівщині затримали дилера амфетаміну.

Читайте на ГК:Запросив у гості, а потім задушив: на Закарпатті обрали запобіжний захід убивці молодої дівчини
Читайте на ГК:На Закарпатті випав сніг: люди обкурюватимуть сади
Читайте на ГК:Небесне військо поповнив ще один закарпатець: краєм шириться трагічна новина (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська