1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

«Боржава» тріумфувала у Зимовій першості Іршавщини з футболу

04.04.2018 12:08 Спорт

Відкрили офіційний сезон на довжанському стадіоні «Боржава» команди Лози і Приборжавського, які мали визначити бронзового призера першості.

Відкрили офіційний сезон на довжанському стадіоні «Боржава» команди Лози і Приборжавського, які мали визначити бронзового призера першості.

Перед матчем певну перевагу вболівальники віддавали переможцям групи «А» — вільхівсько-лозянській збірній, адже приборжавці всі матчі групового етапу, а також чвертьфінал і півфінал провели на власному полі, що за думкою експертів і зумовило успішний рух по турнірній сітці.

Перший гол у ворота «Білок» виявився дуже актуальним подарунком. Надалі господарі не збавляли обертів, і в земляків Кротона було дуже мало шансів зрівняти рахунок. На 50-ій хвилині кращий бомбардир «Боржави» на турнірі Михайло Батрин подвоїв рахунок у матчі. І лише після цього білківчани, яким вже нічого було втрачати почали ламати невдалий для себе хід поєдинку. На 59-ій хвилині Олександр Хрінь скоротив відставання — 2:1.

Звання кращого бомбардира та нападника турніру заслужено отримав лідер ФК «Білки» Рудольф Петер. Його колегу по команді Петра Попюрканича назвали «кращим захисником». Довжани Василь Шандра та Михайло Батрин отримали відповідно звання «кращого голкіпера» та «кращого півзахисника» турніру, повідомляє Федерація футболу Іршавського району.

Нагадаємо, автодорогу Мукачево-Рогатин відремонтують за кошти «дорожнього експерименту».

Читайте на ГК:На Іршавщині спалахнула надвірна споруда: відомі деталі пожежі (ФОТО)
Читайте на ГК:Попався "на гарячому": на Закарпатті поліцейські затримали наркоторговця (ФОТО)
Читайте на ГК:Закарпаттям шириться ще одна болюча звістка: клята війна забрала життя Героя (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська