1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

Стали відомі переможці Зимової першості Закарпаття з футболу / ВІДЕО

26.03.2018 20:06 0 Спорт

Гра на рівних. Фінальний поєдинок Зимової першості Закарпаття з футболу зібрав на полі принципових суперників – ФК «Минай» та ФК «Севлюш» (Виноградово).

Стартові склади обох колективів були незмінними із півфіналів, від стартового свистка жоден не готовий був поступатися супернику, повідомив Ужінформ. У першій 45-хвилинці команди заробляли стандарти та чимало —  кутових. Виноградівці та минайці обмінювалися ударами, які воротарі Василь Козар та Андрій Попович упевнено парирували. Активно у нападі діяли в Юрій Чонка та Роберт Гегедош. Після нулів на табло, на другий тайм команди буквально увірвалися. На початку активніше діяли виноградівці, небезпечно атакуючи та заробляючи стандарти.

Втім хід поєдинку переломив вихід Роберта Гегедоша сам-на-сам із кіпером «Севлюша» — 1:0 на користь «Минаю». Футболісти з Виноградова на пропущений гол не відповіли, натомість заробили ще один у свої ворота. Після кутового м’яч потрапив до штрафної, де його зльоту зустрів Василь Пиняшко і влучним ударом із 23 метрів поцілив практично без шансів для голкіпера.

Переможний рахунок 2:0 минайці не відпустили, завоювавши титул Чемпіонів Зимової першості Закарпаття з футболу.

Нагадаємо, в Ужгороді відбувся Всеукраїнський юнацький турнір з тенісу.

Читайте на ГК:Трагічна звістка сколихнула все Закарпаття (ФОТО)
Читайте на ГК:“Косили” під волонтерів: на Виноградівщині затримали хитрий “квінтет” (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На березі Тиси у підніжжя Чорної гори: дорадянська історія Севлюша — Виноградова (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська