1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді відбувся Всеукраїнський юнацький турнір з тенісу

26.03.2018 17:22 Спорт

24-25 березня в ужгородському спорткомплексі “Юність” пройшов Всеукраїнський юнацький турнір з тенісу II категорії серед юнаків та дівчат до 12 та до 16 років.

24-25 березня в ужгородському спорткомплексі “Юність” пройшов Всеукраїнський юнацький турнір з тенісу II категорії серед юнаків та дівчат до 12 та до 16 років.

Загалом зібралося понад 50 учасників з Ужгорода, Києва, Івано-Франківська, Черкас, Тернополя, Трускавця, Калуша, Мукачева, Виноградова. Завдяки організаторам, змагання пройшли на високому професійному рівні,повідомляє Uzhgorod.net.

Серед дівчат у категорії до 16 років рівних на цьому турнірі не було представниці міста Ужгорода Тетяні Дичці, яка у фіналі перемогла Марту Сидун зі Львова. Третє місце зайняла також львів’янка Маргарита Бугаєнко.

А ось фінал юнаків у цій категорії між ужгородцем Олександром Дупином і представником Черкас Микитою Тятковим виявився дуже напруженим і цікавим. Перший сет за Олександром 6:4, другий за суперником. І лише третій вирішальний сет з рахунком 6:4 виявив переможця. Ним став Микита Тятков.

Серед дівчат у категорії до 12 років перемогла Єлізавета Труш (Ів.Франківськ-Луцьк), другою стала львів’янка Діана Феоктістова, третьою – Анна Бугаєнко з міста Лева. У юнаків цієї категорії переможцем став Павло Риштий (Трускавець), друге місце посів львів’янин Віталій Гнідець, третє місце – Роман Бойко (Львів).

Директор турніру Руслана Дичка в особі президента федерації тенісу міста Ужгорода Олексія Кіндрата та президента федерації тенісу Закарпатської області Володимира Алексія висловлюють щиру подяку за допомогу в організації та проведенні турніру управлінню у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради (начальник - Ольга Василиндра) та Закарпатському обласному відділенню НОК України (голова - Іван Риляк).

Нагадаємо,в Ужгородському СК «Юність» відбулась Зимова першість Закарпаття з тенісу.

Читайте на ГК:Парк-готель «Брістоль» зібрав кошти на розвідувальний БПЛА та передав його військовим
Читайте на ГК:Летальний наслідок від грипу: в Україні померла 9-річна дитина
Читайте на ГК:На Закарпатті водій намагався дати хабаря поліцейським: що було далі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська