1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Світ
  4. > >

Українські боксери завоювали два золота на турнірі в Угорщині

13.02.2018 13:33 Спорт

У командному медальному заліку Україна посіла четверте місце. Українські боксери зуміли завоювати дві медалі. І обидві - золоті.

У командному медальному заліку Україна посіла четверте місце. Українські боксери зуміли завоювати дві медалі. І обидві - золоті.

На першому в новому сезоні традиційному, вже 62-му за рахунком, міжнародному турнірі вищої категорії, присвяченому пам'яті Іштвана Бочкаї, який завершився в угорському Дебрецені, українські боксери завоювали дві медалі. І обидві - золоті, повідомив Кореспондент.

Першу нагороду з благородного металу приніс збірній України 22-річний Тимур Біляк з Кривого Рогу. Виступаючи в категорії до 64 кг, чемпіон України-2015 і бронзовий призер країни-2017 фіналі переконливо перебоксував чеха Петра Новака, відправивши його в одному з раундів в нокдаун.

А друге золото в нашій команді завоював 27-річний супертяж Ігор Шевадзуцький з Дніпра. Дворазовий і чинний чемпіон України у фінальному поєдинку одноголосним вердиктом суддів переміг казаха Айболді Дауренулі і зійшов на найвищу сходинку п'єдесталу.

У командному медальному заліку перше місце в Угорщини (2 золоті, 2 срібні, 6 бронзових), друге - Казахстану (2 + 1 + 1), третє - Білорусі (2 + 1 + 0) і четверте - України (2 + 0 + 0 ). А позаду - збірні ще 19-ти країн.

Читайте на ГК:Тисячі людей вийшли на вулиці і вимагають відставку Орбана: в Угорщині розпочалися масові протести (ФОТО)
Читайте на ГК:Потужне природне явище накрило Західних сусідів: у мережі діляться цікавими відеозаписами (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Екстремальне видовище перетворилося на місиво: в Угорщині сталася масштабна трагедія (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська